Hotel LIVVO Valle Taurito

Taurito, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 70 m
  • Afstands center: 23 km
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 52.5 km (36 mins)

Hotelinformation

Dette strandhotel ligger på Gran Canarias sydvestlige kyst kun 70 m fra Playa de Taurito strand og 5 km fra det charmerende Puerto de Mogán, hvor gæsterne kan finde restauranter. Til Taurito med diverse forretninger er der 5 minutters gang fra hotellet, mens der til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler blot er 100 m. Herudover er der 9 km til turistcentrummet, Puerto Rico, hvor man vil finde barer og pubber. Som alternativ hertil er der forretninger og klubber på Playa del Ingles 20 minutters kørsel derfra. Playa de Amadores ligger desuden 10 minutters kørsel fra hotellet.

Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2008 og består af 190 værelser fordelt på 6 etager. Arkitekturen og dekorationen er baseret på lokale materialer såsom træ og naturlige sten. Foyeren med den døgnåbne reception og check-out service samt hotellets restaurant ligger i stueetagen. Endvidere er der vekselbørs, elevator, aviskiosk, frisørsalon, bar internetadgang og børneklub. Mod betaling er der mulighed for at bestille Vasketøjsservice og en parkeringsplads.

Alle værelser rummer eget badeværelse samt altan med bord og stole, liggestole og sidelæns havudsigt. Ydermere er der hårtørrer, kosmetikspejl, telefon, satellit-tv, radio, minibar og safeboks. Værelserne tilbyder regulerbart klimaanlæg.

I stueetagen er der en udendørs swimmingpool med børneområde, liggestole, parasoller, solterrasse og snackbar. Der er også en udendørs swimmingpool. Hertil kommer mange aktiviteter såsom bordtennis, vandgymnastik, tennis, petanque, joggingsti, squash, basketball og roning. Yderligere er der også et fitness-studie samt underholdningsprogrammer for børn og voksne. Mod betaling er der mulighed for at spille pool og minigolf. Anfi Tauro golfbane ligger desuden 3 minutters kørsel fra hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider