Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa

Lagoa, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Spa
  • Afstand strand: 4 km
  • Afstands center: 6 km
  • Lufthavn Faro (FAO): 64.6 km (47 mins)

Hotelinformation

Dette hotel har en ideel beliggenhed kun få skridt fra en tilstødende golfbane og 5 minutter fra Carvoeiro og Caneiros strand. Gæsterne vil desuden finde de nærmeste restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler kun 1 km væk, mens der til Lagoa er 5 km. Til Portimão, med byens forretninger og klubber, er der 13 km og til Praia da Rocha og Silves Slot 15 km. Herudover er der 18 km til Albufeira og 45 minutter til den internationale lufthavn i Faro.

Dette enestående og tyndt bebyggede kompleks er designet til at tilbyde et smukt, selvstændigt og roligt miljø til glæde for folk på familieferie, golfferie og korte, afslappede ophold året rundt. Dette familievenlige lejligheds-kompleks består af i alt 104 boligenheder med 82 lejligheder. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs, elevator og en garderobe. Desuden kan de yngre gæster boltre sig på den udendørs legeplads eller i miniklubben. Herudover er der en bar, en restaurant, konferenceindretninger og WLAN/internetadgang. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der findes en parkeringsplads til bilen. Ydermere kan man leje cykler på stedet mod betaling.

Denne ejendom tilbyder luksuriøse familiesuiter med 1 og 2 værelser, som er udstyret med standardbekvemmeligheder af høj kvalitet. Alle enheder rummer således eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Derudover er de udstyrede med en telefon, satellit-/kabel-tv, dvd-afspiller med Dolby surround-lyd, radio, stereoanlæg og internetadgang. Hertil kommer også en safeboks, et veludstyret køkken med minibar, køleskab, komfur, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Ydermere er der også vaskemaskine, klimaanlæg og radiatorer som standardindretning i alle boligenheder. Tilmed tilbyder alle værelser og suiter en pejs og en terrasse med udsigt over haven og/eller swimmingpoolområdet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider