Iberostar Selection Creta Marine

Pánormos, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 30 m
  • Afstands center: 3 km
  • Lufthavn Heraklion (HER): 60.8 km (50 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger tæt på den typiske fiskerlandsby Panormo, 18 km fra den berømte havn Rethimno, som er anløbshavn for mange krydstogtskibe. Hotellet har en ideel beliggenhed på en klippetop med direkte adgang til 4 afsidesliggende strande. Panoramaudsigten fra hotellet er spektakulær. Dette etablissement er ideelt for dem, der søger en afslappende ferie i naturlige, elegante omgivelser. Dette er for øvrigt også et magisk sted for dem, der elsker vandsport.

Der er tale om et helt nyt hotel, som bygger på et fuldkommen moderne koncept. Gæsterne kan benytte stedets frisørsaloner, ligesom hotellet er omgivet af smukke haver, som er ideelle til at tage afslappende spadsereture i. Det består af i alt 359 værelser.

Værelserne har moderne møbler og den fineste udsmykning, og gæsterne kan se frem til alle mulige former for attraktivt tilbehør. De kan vælge mellem dobbeltværelser, familieværelser, suiter i hovedbygningen eller indkvartering i bungalower. Uanset hvad de vælger, vil gæsterne bestemt blive tilfredse. Hotellets farver og atmosfære er typiske for Middelhavet.

Gæsterne kan nyde de mange aktiviteter, som arrangeres af vores ekspertentertainere fra morgenstunden til meget sent ud på aftenen. Alle former for sport er til rådighed, og til de mere stille typer er der bordtennis, aerobic og bueskydning m.m. De mere aktive gæster kan træne i fitness-studiet eller spille tennis på Sunball tennisskole med dens kunstiggræsbane og 2 hurtige baner. Gæsterne kan også slappe af i saunaen med en massage eller i spa-bassinet eller nyde andre sundheds- og skønhedsbehandlinger.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider