Narvik Hotel Wivel

Narvik, Norge Flag - Norge

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Lufthavn Evenes (EVE): 57.5 km (52 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 850

Hotelinformation

Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter lægehjælp, vaskeservice og en frisør. Aktive gæster kan benytte sig af cykeludlejningen til at udforske det omkringliggende område. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Centralvarme sikrer, at rummene holder behagelige temperaturer. WiFi (uden ekstra gebyr) er standard på værelserne. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike, fiskeri, ridning, kanosejlads, skiløb, bowling og vandreture.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant, en café og en bar. Der serveres morgenmad og frokost hver dag. Særlige måltider, herunder diætmåltider, er også tilgængelige. Hotellet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider