Hotel Emblematico Holiday Time

Los Cancajos, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Air condition
  • Afstand strand: 20 m
  • Lufthavn La Palma (SPC): 8.7 km (12 mins)
  • DistanceToTown:
  • DistanceToBeach: 20 m
  • HotelLink:
  • Aircondition
  • Restaurant

Hotelinformation

Byhotel lige ved stranden

Hotel Emblematico Holiday Time ligger lige ved den sorte vulkanstrand i hovedstaden, Santa Cruz de la Palma. Her får du et charmerende byhotel med en topplacering – du bor nemlig i første række til vandet og midt i den historiske del af byen. Hotellet er opført i klassisk kolonialstil, men er blevet restaureret og åbnede som hotel i 2019.

Drømmer du om en ferie med masser af oplevelser – kulinariske såvel som kulturelle og naturoplevelser - så bor du helt rigtigt her. Hver morgen starter i hotellets lille café, hvor der serveres juice, kaffe, brød, æg, lokale specialiteter og selvfølgelig lidt sødt at slutte af på.

Med byens overskuelige størrelse er der næppe mere end en kilometer til mange restauranter og butikker. Derudover er Santa Cruz de la Palmas placering midt på øens østkyst et perfekt udgangspunkt for mange oplevelser på denne uspolerede og grønne Kanarieø.

Sådan bor du 
På Hotel Emblematico Holiday Time bor du i lyse værelser, som alle er indrettet med safebox, TV og aircondition samt separat badeværelse med bruser og hårtørrer. Vælg mellem følgende værelser.

Dobbeltværelse 
Dobbeltværelse med plads til op til to voksne og et barn. Enkelte værelser har balkon eller terrassedøre uden udeareal, men det er ikke alle. Der er udsigt til byen.

Dobbeltværelse med havudsigt
Dobbeltværelse med plads til op til to voksne. Enkelte værelser har balkon eller terrassedøre uden udeareal, men det er ikke alle. Der er havudsigt fra værelset.

Penthouse
Placeret på hotellets øverste etage. Værelset er indrettet som et dobbeltværelse med en stor tilhørende terrasse med solsenge. Nogle vender mod byen, andre mod havet. 

Pension
Dit ophold er med morgenmad.

Mere om Hotel Emblematico Holiday Time
På hver etage er der en lille, fælles køkkenniche, hvor du blandt andet finder vask, mikroovn og elkedel til fri afbenyttelse. Fra hotellets reception kan du gå direkte ind i en lille butik, hvor du kan købe forskellige varer.

Der er et p-hus ca. 450 meter fra hotellet, som kan benyttes, såfremt du lejer bil, mod betaling. 

Der kan forekomme støj, da der aktuelt er vejarbejde nær hotellet. Vejarbejdet foregår i dagstimerne ca. fra klokken 8.00-18.00. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider