Hotel The Place

Cala Ratjada, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 1000 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 80.5 km (1 hour 8 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Dette hotel er perfekt til dem, der har brug for en ferie kun for voksne, og det ligger lige i hjertet af Cala Ratjada.

Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. For at sikre gæsterne et behageligt og afslappende ophold tilbyder hotellet forskellige tjenester og faciliteter, herunder bagageopbevaring, pengeskab, legerum, roomservice, vaskeriservice, frisør og et møntvaskeri. Trådløs internetadgang (uden ekstra gebyr) giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. En elevator og kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Der er også en række butikker, der gør det muligt at gå en tur og browse. Parkeringspladser er tilgængelige for gæster, der rejser i bil (uden ekstra gebyr). En cykeludlejning giver gæsterne mulighed for at udforske det omkringliggende område på egen hånd.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Separate soveværelser er tilgængelige. Hertil kommer en værdiboks og et skrivebord eller mod betaling en minibar. Ekstra bekvemmeligheder omfatter en te/kaffe-station. Andre funktioner inkluderer en telefon, et tv og WiFi (uden ekstra gebyr). Badeværelserne er udstyret med bruser og hårtørrer. Kørestolsvenlige værelser kan bookes. Hotellet har ikke-ryger værelser.

Det udendørs poolkompleks byder på en forfriskende forfriskning. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Forfriskende drinks serveres i snackbaren ved poolen. Gæsterne kan vælge mellem en række fritidsaktiviteter, herunder cykling/mountainbike, ridning, snorkling og dykning.

Der er en bar på stedet. En styrkende morgenmad serveres dagligt. Glutenfrie måltider og vegetariske retter kan tilberedes efter anmodning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider