Globales Samoa

Calas de Mallorca, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 61.9 km (54 mins)

Hotelinformation

Dette strand-hotel ligger på den østlige del af Mallorca i nærheden af de mallorcanske bugter ved Manacors kyst, mellem strandene Cala Domingos og Cala Antena. I de nære omgivelser vil gæsterne finde uspolerede strande og krystalklart vand. Palma de Mallorca lufthavn ligger ca. 70 km væk.

Det klimatiserede strand-hotel blev renoveret i 2002, egner sig perfekt til familier og rummer i alt 331 værelser. Hovedbygningen er på 8 etager, mens der ligger 3 andre bygninger omkring haven på hver 3 etager. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, elevator, garderobe, aviskiosk, safeboks og en vekselbørs. Endvidere er der mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet. Der tilbydes også en café, en buffetrestaurant, en bar og kombineret spillelokale/fjernsynsstue, ligesom gæsterne mod betaling kan bestille vasketøjsservice. Ydermere er der mulighed for at leje cykler eller sende de yngste på legepladsen og i miniklubben.

Værelserne er udstyret med dobbeltsenge og eget badeværelse med brusebad og badekar. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og terrasse. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg mod betaling.

Ved terrassen finder man 2 swimmingpools, én for voksne og én for børn, samt en udendørs kiosk. Herudover er der en golfbane og en udendørs sportsbane samt mulighed for at spille minigolf, tennis, bordtennis, basketball, håndbold, beachvolley, pool og petanque eller sejle på vandcykler og dyrke vandaerobic. Gæsterne kan også tage på cykelture, ligesom står liggestole og parasoller klar til brug på hotellet og til leje på stranden. Endelig arrangeres der tilmed et underholdningsprogram for børn og voksne.

På hotellet kan gæsterne reservere ophold med alt inklusive, herunder morgenmad, frokost og aftensmad som buffeter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider