Neptune Luxury Resort

Marmari, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

Hotelinformation

Overnatter du ved Neptune Luxury Resort, som ligger på stranden i Kos, er du kun 10 minutters kørsel fra Mastichari Strand og Neptune Hotel Strand. Dette hotel 5 ligger 10,4 km fra Tigaki Beach og 17,9 km fra Kos Havn. Føl dig hjemme i et af de 569 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder køleskab. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Neptune Hotel Strand - 0,4 km
Lido Vandpark - 1,7 km
Hippocrates Garden Cultural Center - 5,2 km
Mastichari Strand - 5,4 km
Marmari Beach - 6,8 km
Igroviotopos Alikis - 7,4 km
Palaio Pyli-slottet - 10,2 km
Tigaki Beach - 10,4 km
Antimachia Slot - 10,6 km
Plaka Skov - 14,3 km
The Folklore Museum - 15,1 km
Kardamena Havn - 15,7 km
Asclepieion of Kos - 15,9 km
Asclepeion - 16 km
Asklepion - 16,7 km

Den nærmeste lufthavn er:
Kos (KGS-Kos Island Intl.) - 10,7 km
Kalymnos (JKL-Kalymnos Island National) - 25,2 km
Leros Ø (LRS) - 65,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et døgnåbent forretningscenter og hurtig indtjekning. Planlægger du et arrangement i Kos? På dette hotel er der et område på 1775 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 4 udendørs swimmingpools, et gratis vandland og udendørs tennisbaner. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, babysitning (tillægsgebyr) og spillehal/spillerum. Få stillet sulten med asiatiske retter på Umami Asian Restaurant, en restaurant med udsigt til haven, eller bliv på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Når du har brug for en forfriskende drink, kan du besøge baren/loungen, de 2 strandbarer eller de 2 barer ved poolen. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.30 til kl. 10.00.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat: fra 1 november til 29 februar, EUR 4.00 pr. indkvartering, pr. nat
  • Byen pålægger en skat: fra 1 marts til 31 oktober, EUR 10.00 pr. indkvartering, pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for sen udtjekning: 50.00 EUR (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 500 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider