Kairaba Aqua Mondo Resort

Soma Bay, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 200 m
  • Lufthavn Hurghada (HRG): 6.0 km (14 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park

Hotelinformation

Dette feriested er ideelt for strandferiegæster og familier, og det er beliggende i Abu Soma og lige ved havet. Centrum kan nås inden for cirka 8 km.

Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Gæsterne får en velkomstdrink ved ankomsten. Der er trådløs internetadgang til gæsterne. Der er en række butikker, herunder en souvenirbutik. Børn kan nyde legepladsen. Andre tjenester omfatter en børnepasning (mod betaling), 24-timers roomservice og tøjvask. Et business-center med projektor, flipover og kuglepenne og kopimaskine er tilgængeligt.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. I de fleste enheder kan gæsterne nyde udsigten over havet fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en kingsize seng. Der er også værdiboks og minibar. Gæsterne vil også finde en te/kaffe-station inkluderet blandt standardfunktionerne. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Der er også telefon, satellit-tv og WiFi. Badeværelserne er udstyret med bruser. Der er hårtørrer, badekåber og telefon. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne et udvalg af håndklæder. Der er 20 familieværelser til rådighed for forældre med børn.

Uanset om de har brug for hvile og afslapning eller mere aktivitet, kan gæsterne svømme et par længder af en af de 3 udendørs pools, mens børnene har et særligt svømmeområde til dem. En vandrutsjebane og en forfriskende drink i snackbaren ved poolen tilbyder den perfekte måde at slappe af. Der er en terrasse med liggestole og parasoller. Dem, der ønsker at forblive aktive, mens de er på ferie, kan nyde beachvolley på stedet. Mod betaling er der også mulighed for fiskeri. En række sportsgrene er tilgængelige, herunder vandsport såsom snorkling, dykning og vandaerobic. Mod betaling kan gæsterne også nyde windsurfing, sejlads i sejlbåd, bananbådsture og parasailing. Gæsterne kan nyde en bred vifte af indendørs sportsgrene, herunder fitnesscenter, billard, dart, aerobic og bordfodbold. Resortet tilbyder en række faciliteter i wellness-området. Mulighederne omfatter en spa og mod betaling en sauna, et dampbad, et hammam, en skønhedssalon og massagebehandlinger. I komplekset byder på fremragende faciliteter til fritid og afslapning, herunder en børneklub, et børnediskotek og levende musik.

Spisefaciliteterne omfatter en bar og en lobbybar. Varm gæstfrihed og en hyggelig atmosfære venter gæsterne i 4 ikke-ryger restauranter. Forfriskende drinks i strandbaren er en perfekt måde at nyde det varme vejr på. All inclusive kan bestilles. Menuen byder også på vegetarretter, børnemad, økologisk mad og halal mad. Resortet tilbyder også snacks. For gæster er alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer inkluderet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider