Tryp Lisboa Caparica Mar Hotel

Costa da Caparica, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Lissabon (LIS): 23.4 km (26 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i bymidten og er kun adskilt fra den lange sandstrand Costa da Caparica af en kystvej (ca. 100 m). Der er ca. 500 m til de nærmeste restauranter, mens der kun er 100 m til diverse barer og diskoteker samt til et stoppested. Lissabons bymidte ligger ca. 15 km væk.

Hotellet hører til i den øvre middelklasse, åbnede i 1994 og blev renoveret i 2001. Det er på 13 etager og råder over i alt 353 værelser, heraf 340 dobbeltværelser samt 13 suiter. Hotellet har desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Herudover rummer bygningen diverse butikker, en frisør, en bar, et diskotek, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant, et konferencerum og en internetterminal. Naturligvis kan gæsterne også bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller mod betaling i hotellets garage.

De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, væg-til-væg tæpper, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan (delvist med havudsigt).

På de udendørs arealer finder man en pool med børnebassin samt en solterrasse med liggestole, parasoller og pool-/snackbar. orgenmad, frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider