Hilton Prague Old Town

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Praha (PRG): 16.6 km (30 mins)

Hotelinformation

Dette charmerende business-hotel ligger i hjertet af Prag blandt seværdigheder som det store torv i den gamle by, Wenzelspladsen og Karlsbroen. Der er tale om det perfekte sted at starte sin opdagelsesvandring rundt imellem Prags mest berømte seværdigheder og skjulte skatte, hvor der er mindre end 1 km til hovedbanegården og kun 20 m til metrostationen Namesti. Der findes forretninger mindre end 5 minutters gang derfra, mens Ruzyn? internationale lufthavn ligger omkring 18 km fra hotellet.

Dette familievenlige hotel rummer 305 værelser, som alle er blevet nyindrettet med omhu for at tilbyde gæsterne de mest raffinerede faciliteter forbundet med tidstypisk design og overdådigt inventar. Hotellet er klimatiseret og byder gæsterne velkommen i foyeren med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Endvidere er der en bar og restaurant samt WLAN/internetadgang mod betaling. Til forretningsrejsende er der konferenceindretninger samt værelser og suiter i kategorien Executive Rooms med eksklusiv adgang til loungen the Executive Lounge. Gæsterne har mod betaling mulighed for at bestille roomservice 24 timer i døgnet samt vasketøjsservice og parkeringsplads til bilen.

Alle hotellets værelser er unikt indrettet. Værelserne har eget badeværelse med brusebad/badekar, hårtørrer, badekåbe og hjemmesko. Til faciliteterne på værelserne hører regulerbart klimaanlæg og radiator, fladskærmsfjernsyn med international satellit og fjernsynskanaler mod betaling, telefon med voicemail, radio, internetadgang med høj hastighed, skrivebord, safeboks med plads til en bærbar computer samt elektronisk låsesystem. Ydermere tilbydes en minibar, mulighed for at lave te og kaffe samt et strygejern og strygebræt. Der rådes over værelser med dobbelt- eller kingsize senge. Ved forespørgsel tilbydes værelser til rygere og ikke-rygere, ligesom der er mulighed for at bestille handicapvenlige og allergikervenlige værelser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider