Hotel Puente Real

Torremolinos, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Børneclub
  • Afstand strand: 10 m
  • Lufthavn Málaga (AGP): 6.0 km (10 mins)
  • Aircondition
  • Restaurant
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/costa-del-sol/torremolinos/hotel-puente-real/
  • DistanceToTown: 14 km - Malaga
  • DistanceToBeach: 10 m
  • Pool
  • Bar
  • PoolChildren

Hotelinformation

Familievenligt All Inclusive-hotel lige ved stranden

Placeret lige ved stranden i Torremolinos og blot 500 meter fra butikker og restauranter ligger Hotel Puente Real, som er et skønt hotel til både familier og par, som leder efter en afslappende ferie, hvor der også er masser af muligheder for aktiviteter. Vil du have et endnu større udvalg af byliv, skal du blot fortsætte langs Torremolinos' strandepromenade. 

For at komme til stranden skal du blot krydse en vej, og så er du klar til at lægge dig på en solstol under en parasol eller hoppe direkte i havet. Er du mere til pool, så finder du også et stort poolområde på hotellet, hvor der er solstole, parasoller og tre pools, hvoraf en er en børnepool. Ved poolområdet er der også aktiviteter i løbet af dagen.

All Inclusive med masser af mad og drikke
Hotel Puente Real er et All Inclusive-hotel, hvor både mad og drikke er inkluderet. Hotellet har flere restauranter, men når du bor med All Inclusive, spiser du dine måltider på hotellets buffet-restaurant, hvor du kan spise med udsigt til havet. Derudover er der også to andre restauranter, som du kan spise på mod betaling. Her er en italiensk restaurant og en kombineret loungebar og restaurant, hvor du også kan tilkøbe cocktails. Alternativt kan du bestille All Inclusive Plus – så er en ugentlig middag på hver af de to restauranter inkluderet. 

Inkluderet i All Inclusive er også drikkevarer og snacks fra poolbaren, hvor du fx kan nyde is, burgers og hotdogs. Og leder du efter et sted at trække dig tilbage, så kan du tage i kaffe-loungen og slænge dig i en sofa efter en god dag ved poolen eller stranden.

Aktiviteter og byliv
På hotellet er der rig mulighed for at være aktiv. Du kan fx spille bordtennis, vandpolo, petanque, bueskydning, tennis og andet. Nogle af aktiviteterne kan være mod gebyr. For børnene er der også en miniklub, og om aftenen er der underholdning for både børn og voksne. Der er også et fitnessrum på hotellet, så du kan holde formen ved lige, hvis du ønsker det.

Vil du opleve byliv under din ferie, så kan du tage gåturen ind til Torremolinos og udforske gaderne, hvor du finder restauranter, cafeer og butikker. Er du til en endnu større by, så ligger Malaga ca. 14 km fra hotellet. Her er der rig mulighed for at gå på sightseeing eller shoppe.

Sådan bor du
På Hotel Puente Real bor du i enten dobbeltværelse eller 2-værelses lejlighed, som alle er udstyret med aircondition, WiFi, TV, hårtørrer, køleskab, safebox og telefon. Vælg mellem følgende værelser.

Dobbeltværelse med balkon
Dobbeltværelse med eget badeværelse og plads til en til tre personer på værelset.

Dobbeltværelse superior med balkon og skrå havudsigt
Dette værelse er placeret i hotellets hovedbygning og tilbyder en skøn skrå havudsigt. Værelset har egen balkon og badeværelse og fremstår mere moderne end det ”almindelige” dobbeltværelse Der er vand og vin på værelset ved ankomst. Der er plads til en til tre personer på værelset.

2-værelses lejlighed ”Andalusian” med balkon/terrasse (Uden køkken)
En 2-værelses lejlighed indrettet i andalusisk stil med soveværelse og separat stue med to sovesofaer samt eget badeværelse. Der er plads til to til fire personer. Der er ikke køkken i lejligheden. Alle lejligheder ligger mellem poolområderne og aktivitetsområderne. 

Pension
Dit ophold på Hotel Puente Real er med All Inclusive. Du kan tilkøbe All Inclusive Plus, som bl.a. består af adgang til eksklusive områder og to gange aftensmad på hotellets andre restauranter. Læs mere længere nede. All Inclusive Plus er først muligt at købe med afrejse fra d. 1. april og frem.

Mere om Puente Real
Aircondition er tilgængeligt fra d. 15. juni til den 15. september.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider