Sunset boutique hotel All-Suites

Playa Bavaro, Den Dominikanske Republik Flag - Den Dominikanske Republik

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar

Hotelinformation

Fra Sunset boutique hotel All-Suites i Punta Cana (Bávaro) er der kun 10 minutters kørsel til Cocotal Golf and Country Club og Cana Bay Golfklub. Dette hotel ved stranden ligger 11 km fra Bavaro Strand og 6 km fra koralstranden. Føl dig hjemme i et af de 21 aircondition-afkølede værelser, der indeholder gratis produkter i minibaren og smart-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og gratis mineralvand på flaske, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Arena Blanca Beach - 0,5 km
White Sands Golf Course - 0,9 km
Princess Tower Casino Punta Cana - 2,3 km
Cortecito Strand - 3,3 km
Iberostar Golf Course - 3,9 km
Splash Water Park - 5,2 km
Arena Gorda Strand - 5,5 km
Punta Blanca-golfbanen - 5,8 km
Koralstranden - 6 km
Cana Bay Golfklub - 6,7 km
Cocotal Golf and Country Club - 7,8 km
Aromas Museum - 9,4 km
Barceló Bávaro Golfklub - 10,6 km
Bavaro Strand - 11 km
Manati Park Bavaro - 11,1 km

Den nærmeste store lufthavn er Punta Cana (PUJ-Punta Cana Intl.) - 26,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tilbring dagen på den private strand, eller tag en dukkert i en af de 3 udendørs swimmingpools. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, bryllupsfaciliteter og fælles stue. Med den gratis strandtransport kan du nemt komme til stranden. Dette hotel tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på dette hotels kaffebar/café. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Slut dagen af med en drink i baren/loungen or strandbaren. Gratis komplet morgenmad serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 11.00.

  • Der opkræves et tillægsgebyr for sen udtjekning

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Poolen er tilgængelig fra kl. 08.00 til kl. 19.00.
  • Op til 2 børn i alderen 3 år og derunder kan overnatte gratis pr. registreret voksen på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes. Børn er muligvis ikke berettiget til gratis morgenmad.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider