Cordial Mogan Valle

Puerto de Mogan, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 650 m
  • Afstands center: 600 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 53.3 km (37 mins)

Hotelinformation

Det fantastiske lejlighedskompleks ligger i et lille fiskerleje i Puerto de Mogán, hvilket blandt de besøgende også er kendt som Lille Venedig. Der afgår offentlige transportmidler 300 m fra hotellet, mens der er ca. 500 m til centrum af Mogan. Desuden er der blot få skridt til stranden (ca. 500 m) samt til lystbådehavnen. Hotellet ligger midt i den vidunderlige dal Mogán. Hotellet har en rolig og hyggelig beliggenhed i nærheden af havet og er dermed det ideelle opholdssted, hvis man trænger til en afslappende ferie.

Det enestående feriekompleks breder sig ud over mere end 35.000 kvadratmeter. Det består af 303 rummelige lejligheder med enten et eller to soveværelser. Bygningen rummer en buffetrestaurant med à la carte-retter samt en snackbar. På hotellet er der desuden en stue med en hyggelig bar, hvor man kan nyde en farverig drink eller en stille øl.

De tiltalende og komfortabelt indrettede lejligheder råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med en stue med telefon og satellit-/kabel-tv med integreret dvd-afspiller. I køkkenet er der en mikroovn, en brødrister og en kaffemaskine. I de hyggelige lejligheder er der også safebokse. De eksklusive lejligheder råder tilmed over en møbleret terrasse med en fantastisk udsigt, og hvor der er rig mulighed for at slappe af og solbade.

Det store kompleks råder over tre spektakulære swimmingpools med poolbar og børnebassin til fri afbenyttelse. Endvidere er der rundt om det store poollandskab en solterrasse med møbler og liggestole. Hotellet har tilmed også en subtropisk have, hvor gæsterne kan sole sig og hygge sig. Til den nærmeste golfbane er der ca. 13 km.

Gæsterne har mulighed for at sammensætte deres morgenmad og aftensmad fra en buffet. Man kan desuden bestille halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider