Apartamentos Turísticos Janelas do Mar

Albufeira, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Faro (FAO): 39.4 km (38 mins)

Hotelinformation

Fra Apartamentos Turísticos Janelas do Mar i Albufeira (Correeira) er der kun 5 minutters kørsel til The Strip og Albufeira Strand. Dette hotel med familievenlig profil ligger 4,1 km fra Albufeira Old Town Square og 12,2 km fra Falesia Strand. Føl dig hjemme i et af de 150 aircondition-afkølede værelser, der indeholder tekøkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og kogeplade. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og mikrobølgeovne. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Albufeira Stadion - 0,5 km
The Strip - 0,7 km
Albufeira Tyrefægtningsarena - 1,4 km
International Health Centers Albufeira - 1,6 km
Albufeira Strand - 1,9 km
Oura-stranden - 2,2 km
Praia do Inatel - 2,2 km
Albufeira Old Town Square - 2,3 km
Peneco Strand - 2,4 km
Slotsmursruinerne - 2,5 km
Klokketårnet - 2,6 km
Det kommunale arkæologiske museum - 2,6 km
San Vicente de Albufeira-statuen - 2,7 km
Aveiros Strand - 2,7 km
Parque Aventura - Albufeira - 2,8 km

Den nærmeste lufthavn er:
Faro (FAO-Faro Intl.) - 45,6 km
Portimao (PRM) - 41,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og pengeautomat/banktjeneste. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (efter anmodning), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Tag en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, eller nyd de andre rekreative faciliteter, inklusive et motionscenter og en udendørs tennisbane. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, spillehal/spillerum og hjælp med udflugter/billetter. Få stillet sulten på dette hotels kaffebar/café, eller tag et smut forbi den lokale snackbar/deli. Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen. Overnatningsstedet lukkes fra den 01. november til den 01. april.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kontant depositum: EUR 400 pr. overnatning, pr. ophold
  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 0.00 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 1. november til den 31. marts for ophold på op til 7 nætter. Skatten gælder ikke for børn under 13 år.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 2.00 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 1. april til den 31. oktober for ophold på op til 7 nætter. Skatten gælder ikke for børn under 13 år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for ekstra seng: 50 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.
  • Ved indtjekning skal gæster enten fremvise en negativ PCR-test for COVID-19 eller dokumentation for fuld vaccination mod COVID-19.
  • Kravet om en negativ COVID-19-test gælder for alle gæster i alderen 12 år og derover, og testen skal være taget maks. 72 timer inden indtjekning. Kravet om dokumentation for vaccination mod COVID-19 gælder for alle gæster i alderen 12 år og derover. Gæster skal være færdigvaccinerede mindst 14 dage inden indtjekning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider