Gran Hotel Guadalpin Banus

Puerto Banus, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • DistanceToTown: 7000 m
  • DistanceToBeach: 0 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/hotel-page/?hotelCode=AGX044
  • Aircondition
  • Bar
  • Restaurant

Hotelinformation

Imponerende hotel med drømmeudsigt!

Dette storslåede hotel direkte ud til havet ved Costa del Sol byder dig velkommen. Her skal du ikke tænke andet end at læne dig tilbage og nyde din ferie. Med adskillige restauranter, barer og services er du sikret, at alle dine behov bliver dækket – servicen er nemlig i topklasse.

Hotellets pool og poolbar danner hotellets centrum. Til de helt små gæster er der sørget for en børnepool, så alle kan få en kølig dukkert. Ønsker du en tur i saltvand, så ligger hotellet direkte ud til havet, hvor der er liggestole, parasoller (mod gebyr) – og der er sågar en Möet & Chandon Beach Lounge. I løbet af dagen serveres der kolde flasker, drinks, sodavand og frokost mellem kl. 13.00-16.00. Om aftenen er det det oplagte sted at søge hen for at nyde solnedgangen, mens den afslappende musik spiller i baggrunden. For børnene er der en legeplads, hvor de kan brænde lidt krudt af og møde nye legekammerater.

Skulle du få nok af det søde liv ved vandet, så byder hotellet på flere muligheder. Der er f.eks. en indbydende butik, som sælger varer fra flere forskellige luksuriøse mærker. Har du glemt solhatten eller solbrillerne derhjemme, så kan du købe det nødvendige her, eller du kan købe en ny taske eller andet med hjem som minde om din ferie på Gran Hotel Guadalpin Banus – det er nemlig en ferie, som du helt sikkert ikke vil glemme.

Besøg også hotellets sauna eller Spa Oriental el Paraíso. Her tilbydes du et bredt udvalg af forskellige massager, skønhedsbehandlinger m.m. (mod gebyr). Book fx en tid, efter du har besøgt hotellets flotte fitnessrum. Her kan du gøre et forsøg på at holde de klassiske ”ferie-kilo” fra døren.

På Gran Hotel Guadalpin Banus kan det nemlig være svært at sige nej – for du kan både besøge hotellets brasserie og restauranten Trattoria Il Mare. Aftensmaden serveres i begge restauranter fra kl. 19.00-23.00. Frokost serveres fra a la carte-menu og kan indtages i poolbaren, ved strandbaren (Möet & Chandon Beach Lounge) og i hotellets øvrige restauranter. Frokosten serveres mellem kl. 13.00-16.00.

Derudover er der flere hyggelige og eksklusive barer på hotellets område. Få fx en anderledes sportsbar-oplevelse Gran Hotel Guadalpin Banus – her sidder du udenfor på terrassen og ser forskellige sportsevents på storskærmen, mens du kan smage øl og cider fra forskellige steder i verden.

Sådan bor du

På Gran Hotel Guadalpin har du mange værelsestyper at vælge mellem.

Standard dobbeltværelse er med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Værelset er ca. 30 m2 stort og har plads til to personer. Værelset er indrettet med aircondition, fjernsyn, gratis WiFi, privat terrasse, badekåber, hårtørrer, safebox, minibar og telefon.

Superior dobbeltværelse er magen til standarddobbeltværelset. Den eneste forskel er, at superiorværelset har udsigt til enten poolen og/eller havet.

Standard familieværelse er ca. 104 m2 stort, og der er plads til i alt fem personer (to i hvert soveværelse og en i stuen). Værelset består af to soveværelser med tilhørende badeværelser, hvoraf det ene har boblebad. Der er desuden et lille tekøkken, stue- og spisestue samt en møbleret terrasse. Derudover er der aircondition, fjernsyn, gratis WiFi, privat terrasse, badekåber, tøfler, hårtørrer, safebox, minibar og telefon.

Superior Familieværelse er magen til Standard familieværelset. Men i Superior familieværelset er der udsigt til poolen og/eller havet.

Standard juniorsuite er ca. 74 m2 og består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, hvor der er tilhørende badeværelse med boblebad. Juniorsuiten er indrettet med et lille tekøkken, spisestue, stue og terrasse. Der er plads til to personer og en ekstra person i stuen. Derudover er der aircondition, fjernsyn, gratis WiFi, privat terrasse, badekåber, tøfler, hårtørrer, safebox, minibar og telefon.

Superior juniorsuite er magen til Standard juniorsuiten. Men i Superior juniorsuiten er der udsigt til poolen og/eller havet.

Deluxe juniorsuite er ca. 120 m2 stor og består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, hvor der er tilhørende værelse med boblebad.

Deluxe juniorsuiten er indrettet med et lille tekøkken, spisestue og stue. Du har direkte udgang til din egen private tagterrasse, hvor der er både jacuzzi og solområde (med bord, stole, sofa og hængekøje). På værelset er der plads til to personer og en ekstra person i stuen. Derudover indeholder værelset aircondition, fjernsyn, gratis WiFi, badekåber, tøfler, hårtørrer, safebox, minibar og telefon. Værelset har desuden udsigt til poolen og/eller havet.

Suiten med udsigt til vandet er ca. 80 m2 stor og består af et dobbeltværelse med dobbeltseng, lille tekøkken, stue/spisestue og en møbleret terrasse. Hvad der er særligt ved denne suite er, at værelsets vinduer går fra gulv til loft, så du får den smukke udsigt helt ind i værelset. Værelset har plads til to personer og en ekstra person i stuen. Derudover indeholder værelset aircondition, fjernsyn, gratis WiFi, badekåber, tøfler, hårtørrer, safebox, minibar og telefon.

Pension

Du kan bestille dit ophold på Gran Hotel Guadalpin Banus med morgenmad eller med halvpension.

Halvpension indebærer morgenmad og aftensmad. Aftensmaden består af tre retter, hvor du kan vælge blandt forskellige retter på menukortet, der løbende tilpasses sæsonen og dens råvarer. Aftensmaden indtages i Abanda Restaurant eller på Lorea Terrasse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider