Colina del Paraiso

Estepona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 3 km
  • Lufthavn Málaga (AGP): 68.2 km (48 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Hotellet ligger i Benahavis, mellem San Pedro og Estepona, kun 200 m fra havet. Beliggende i bakkerne tilbyder det privatliv og ro, og dets nærhed til kysten betyder, at gæsterne kan nyde de bedste strande i Europa - med den nærmeste kun 2 km væk (Saladillo). En kort køretur væk finder gæsterne San Pedro de Alcantara (5 km), Puerto Banús (10 km), Marbella (15 km) og Estepona. Det ligger kun 7 km fra centrum af Benahavís og 35 minutters kørsel fra Fuengirola. Malaga ligger 60 km væk, og Malaga lufthavn ligger kun 55 km fra hotellet.

Gæsterne kan nyde den behagelige atmosfære i en af de 50 villaer/huse. Følgende værelseskategorier er også tilgængelige: 113 værelser, heraf 12 suiter og 50 lejligheder. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne på lejlighedskomplekset omfatter en garderobe, bagageopbevaring, pengeskab og drikkevaremaskine. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Komplekset har kørestolsvenlige faciliteter og elevator. Der er en række butikker, herunder et supermarked. Komplekset har en legeplads og en dejlig have. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue, et legerum og et bibliotek. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen (uden ekstra gebyr). Yderligere tjenester og faciliteter inkluderer en 24-timers sikkerhedsservice, en børnepasning, en børnepasning, en biludlejningsservice, lægehjælp, en transferservice, en vaskeservice og en hotelbus. En cykeludlejning tilbyder alt det nødvendige udstyr til at udforske det omkringliggende område. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Værelserne har et opholdsområde, et køkken og et badeværelse. Aircondition og individuelt justerbar varme sikrer behagelige temperaturer. En velkomstgave venter gæsterne. Der er balkon som standard på nogle værelser. Gæsterne er sikre på at få en god nats søvn i dobbeltsengen. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Værdigenstande kan opbevares sikkert i et pengeskab. Yderligere funktioner omfatter køleskab, minikøleskab, komfur, mikrobølgeovn, te- og kaffemaskine og opvaskemaskine. Der er også en vaskemaskine og et strygesæt. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en dvd-afspiller og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Badeværelserne har en bruser, et badekar, et boblebad og et bidet. For yderligere bekvemmelighed har badeværelserne også en hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Komplekset har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Mens de voksne svømmer et par omgange i den udendørs pool, kan børnene nyde at plaske rundt i deres eget svømmeområde. Gæsterne kan forkæle sig selv med forfriskende drinks i snackbaren ved poolen og et afslappende bad i boblebadet. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Den brede vifte af aktiviteter, der tilbydes på komplekset, sikrer, at der er noget nyt at lave hver dag, herunder cykling/mountainbike, tennis, basketball, golf og paddle-tennis. Gæsterne kan nyde en bred vifte af indendørs sportsgrene, herunder fitnesscenter, bordtennis, billard, dart og aerobic. Spa, massagebehandlinger og solarium er tilgængelige i wellness-området. Yderligere fritidsaktiviteter omfatter et underholdningsprogram, en børneklub og levende musik.

Spisefaciliteterne omfatter en restaurant, en café og en bar. Cateringmulighederne omfatter bed and breakfast og halvpension. En generøs morgenbuffet garanterer en god start på dagen. Til frokost kan gæsterne vælge mellem buffet og à la carte. Aftensmaden omfatter à la carte og en fast menu. Diætmad, glutenfri måltider, vegetarretter og børnemåltider kan tilberedes efter anmodning. Derudover tilbydes særlige cateringmuligheder og snacks.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider