Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Miami

Forside » USA » Florida » Miami
Klikk på bildet for å se neste
  Klare sommeraftener giver et smukt farvespil mellem Miami-skyline og havnen Næste 
Miami
Miami er heftig! Her dominerer pastelfarverne på husene, og om aftenen lyser neonrørene facaderne op. Der er mange flotte hoteller og et glamourøst forlystelsesliv, som aldrig stopper. Luksusbilerne afløser hinanden på Collins Avenue og Ocean Drive. De palmeinfattede strande er enorme med finkornet sand. Her soler man sig ofte i glansen fra alle de smukke mennesker. Livet her er som et skuespil for dem, som vil vise sig frem. Restauranterne er mange, og indretningerne er meget forskellige. De er alt fra trendy til latinamerikanske. Det kendte Art Deco distrikt ligger på Ocean Drive og er et velbevaret kunstnerdistrikt fra 1920´erne og 30´erne.

Afstanden mellem Miami og Key West er ca. 250 km. Mellem Miami og Orlando er der ca. 440 km.

Klare sommeraftener giver et smukt farvespil mellem Miami-skyline og havnen Miami er anløbshavn for mange cruiseskibe der sejler i Caribien Her begynder Miami Beach - og den fortsætter såmænd blot 19 km nord på... Alligatorsafari i Everglades er meget populært og en god udflugtsmulighed
Miami kan godt tillade sig at prale af sine gode golfbaner Et af de mange karakteristiske livredder-tårne langs Miami Beach Fra Miami kan man leje bil og køre syd på til Key West. Anbefalelsesværdigt! Hotellerne i Miami går ofte højt op. Stå tidligt op og se solopgangen fra balkonen!