Drømmen om luksus

Drømmen om luksus

Publiceret: 2024-03-20 - Opdateret: 2024-03-20

– på lavt budget

At finde rejser på afbudsrejser.dk betyder ikke, at du nødvendigvis skal rejse snart, hvis du ikke ønsker det. Det betyder heller ikke, at du skal bo på de kedeligste hoteller.

Det betyder blot, at det bliver nemt for dig at træffe smarte valg, uanset hvornår du ønsker at rejse. Fordi afbudsrejser.dk sammenligner tilbuddene fra alle arrangørerne og finder de bedste priser på markedet – også når din drømmeferie er nogle dage eller uker med luksus på alle kanter.

Her er nogle tips:

De bedste tilbud på pakkerejser med ekstra god hotelstandard

Greske øyer i våre hjerter
Greske øyer i våre hjerter

Græsk luksus

– Grækenland i vores hjerter

Definitionen af luksus varierer fra person til person. Nogle vil sige, at luksus er funklende springvand, store swimmingpools og lysekroner i loftet. Andre mener, at luksus er at gå barfodet rundt på en lille græsk ø.

Uansett hvilken luksustype du er, her er de beste prisene til Hellas akkurat nå – til bosteder med ekstra god standard.
Hva er best å si på dansk: Grækendland i vores hjerter»

De bedste tilbud på pakkerejser til Grækenland – med ekstra god hotelstandard

Sommerstemning og det gode live i Spania
Sommerstemning og det gode live i Spania

Spansk luksus

– i Spanien er der altid sommer

Langs den spanske kyst nord og syd for Barcelona, er der sommervarme i maj. Det samme gælder for Mallorca. Rejser du til Costa del Sol er der behageligt allerede i april, og endnu længere mod syd, dvs. på De Kanariske Øer, er der sommer absolut hele året. 

P.S. med all inclusive får du fuld kontrol over rejsens budget

De bedste tilbud på pakkerejser til Spanien – med ekstra god hotelstandard

Luksusfølelse med all inclusive i Syden
Luksusfølelse med all inclusive i Syden

Sydpå med stil

– lavseson kontra højseson

Hvis sol, bad og dejlig luksus er vigtigere end destinationen eller landet, du holder ferie i – så søg efter «sol og strand» og sorter efter hoteller med minimum 4 stjerner, eller måske endda 5 stjerner hvis du vil «gøre lidt ekstra ud af det». 

De bedste tilbud findes altid i lavsæsonen. Dette gælder især dyre overnatningssteder, som sænker priserne markant, når efterspørgslen falder.

Hvis du vil rejse i højsæsonen som f.eks. i påsken eller i juli skal du være forberedt på at betale mere. Men forskellene i priser på fly, hotel og pakkerejser kan være store. Derfor er det altid en god idé at sammenligne.

De bedste tilbud på pakkereiser til Syden – med ekstra god hotelstandard