Solgaranti med lavt budget

Solgaranti med lavt budget

Publiceret: 2024-03-05 - Opdateret: 2024-03-05

Ingen kan lide, at det regner i ferien.

Heldigvis er det let at gøre noget ved, og det behøver ikke at koste mere end en tur i sommerhuset. Måske tværtimod, for vi ved jo, at dårligt vejr kan påvirke pengepungen hårdt.

Her er nogle af vores billige favoritter – med solgaranti:

De bedste tilbud på pakkerejser til Sydens sol og varme

Durres, Albania
Durres, Albania

Albanien

– med direktefly til den spændende nykommer

Rygtet om Albanien siger, at det er et ferieland, vi bør tage alvorligt. Fordi landet har lige så fantastiske strande som naboerne Grækenland og Kroatien, kysten er smuk, og havet er mindst lige så krystalklart. Og – det er billigt at holde ferie her.

At det bliver stadig lettere at flyve hertil, er en god indikation på, at dette er et rejsemål, der er ‘up and coming’. Denne sommer går der direkte fly flere dage om ugen allerede fra april. Og OBS: der er en hel del røde dage i maj…

De bedste tilbud på pakkerejser med fly og hotel til Albanien

På ferie med vennegjengen?
På ferie med vennegjengen?

Bulgarien

– for venner og familien

Bulgarien passer til absolut alle. Vennegjengen kommer garantert til å trives i Sunny Beach, og siden stranden er meget børnevenlig, er der også mange børnefamilier, der trives godt her. I Golden Sands er der masser af natteliv, og vil du have det mere roligt, er Albena et godt valg. Smukke strande og lavt prisniveau er der uanset hvad, du vælger.

De bedste tilbud på pakkerejser med fly og hotel til Bulgarien

I Sopot er det Syden-stemning i juli og august
I Sopot er det Syden-stemning i juli og august

Gdansk og Sopot

Den Polske Rivieraen

Midt om sommeren er der kort vej til sydens stemning, for i juli og august er der nemlig sydenvibe i Sopot. Nogle går så langt som at kalde Sopot for Polens St. Tropez på grund af de smukke strande, gode restauranter og et varieret og livligt natteliv.

Selvfølgelig er det også hyggeligt i Sopot på andre tidspunkter af året, og med kort afstand til charmerende Gdansk gør det måske ikke noget, at der ikke er sydenvarme hele året.

De bedste tilbud på pakkerejser med fly og hotel til Gdansk og Sopot

Oludeniz på Tyrkias Middelhavskyst
Oludeniz på Tyrkias Middelhavskyst

Tyrkiet

– Den turkisblå kyst

Det ene smukke rejsemål ligger ved siden af det andet langs hele Antalya-kysten, fra Kemer i vest via storbyen Antalya og østover mod BelekSide og Alanya. Hvis du rejser hertil før skoleferien begynder, er det ekstra billigt, samtidig med at klimaet er på sit mest behagelige.

OBS: Med så mange direkte fly allerede i maj er det let at udnytte røde dage maksimalt, så får du ekstra meget ferie uden at bruge dyrebare feriedage.

De bedste tilbud på pakkerejser med fly og hotel til Antalya-kysten