Spaniens uimotståelige øer

Spaniens uimotståelige øer

Publiceret: 2024-02-27 - Opdateret: 2024-02-27

Balearerne og De Kanariske Øer

Om vinteren er der intet, der slår De Kanariske Øer og om sommeren er det Balearerne med Mallorca i spidsen, der har en nærmest udødelig tiltrækningskraft på os, uanset om vi jagter de seneste trends eller ønsker os en god, gammeldags Syden-ferie med alt, hvad det indebærer. 

De bedste tilbud på pakkerejser til Balearerne og De Kanariske Øer

Cala des Moro er bare en lang rekke vakre badebukter på Mallorca
Cala des Moro er bare en lang rekke vakre badebukter på Mallorca

Mallorca

Middelhavets dronning

Den stigende kurve for Mallorca begynder allerede tidligt om foråret. På det tidspunkt er det Palma by der lokker flest, og de, der ikke ønsker at bo inde i selve byen, vælger ofte at bo ved en af ​​strandene lige udenfor, i Playa de PalmaCan Pastilla eller Illetas

Tættere på sommeren, især i skoleferien, når børnefamilierne tager på tur, er det Alcudia og Can Picafort nord på øen, eller Cala Bona og Cala d’Or på østkysten, der er populære. 

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Mallorca

Ibiza by er den sjarmerende, trendy hovedstaden på Ibiza
Ibiza by er den sjarmerende, trendy hovedstaden på Ibiza

Ibiza, Formentera og Menorca

fest, strande og trends

Ibiza er festøen med de hotteste natklubber og de bedste dj’s i verden. Plus meget mere. For du behøver ikke bevæge dig langt uden for festzonen i Playa d’en Bossa eller San Antonio, før du oplever en helt anden stemning, der både er fredelig og meget indbydende.

Formentera ligger en kort bådtur fra Ibiza. Stranden minder om Caribien, og stemningen er herligt afslappet. De fleste kommer hit på dagsudflugt fra Ibiza – og bliver hængende. For når du først er kommet hit, har du mest sandsynligt lyst til at blive lidt længere end planlagt, så husk at tage tandbørsten med…

Menorca er lillesøsteren, som endnu ikke er røget op på det samme trendbarometer som de andre Baleariske øer. I hvert fald ikke rigtig endnu. Men vent ikke for længe, pludselig er der kamp om solsengene her også.

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Ibiza og Menorca

Solnedgang over Mascadalen på Tenerife
Solnedgang over Mascadalen på Tenerife

De Kanariske Øer

Vinterparadiset, der er bedst om sommeren.

Om nogle uger er vinteren forbi for denne gang. Det gælder heldigvis ikke sæsonen på De Kanariske Øer

Det ekstra behagelige ved sommeren på Gran Canaria og Tenerife er, at temperaturen er jævn og lige tilpas – hele tiden. Det bliver aldrig for varmt. Det sikrer den fantastiske beliggenhed ude i Atlanterhavet. Og med færre turister på øerne er sommerfølelsen ekstra idyllisk.

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Kanariøyene