Lille, smukke Antibes har en af ​​de største havne i Europa for luksusbåde

Lille, smukke Antibes har en af ​​de største havne i Europa for luksusbåde

Antibes

Antibes er vokset sammen med nabobyen Juan-les-Pins, og begge er to velholdte, smukke og klassiske badebyer på Den Franske Riviera. Med en perfekt beliggenhed midt imellem Nice og Cannes er dette et meget populært feriested for folk fra hele Europa. Her er der gode restauranter, et godt natteliv, fine strande og klipper, og ligesom ellers på rivieraen er der en charmerende og forholdsvis eksklusiv atmosfære.

Havn og gamle bydel

I Antibes ligger en af Europas største lystbådehavne med massevis af luksusyachter. Den gamle bydel er en hyggelig labyrint af brostensbelagte gader og smalle stræder. Her ligger mange hyggelige caféer, restauranter og isbarer. Der er små markeder og hyggelige torve. Og du bør absolut sætte dig på en af de utallige små udendørs caféer og nyde en herlig fransk crêpe, som lige så godt kan være et helt lille måltid i sig selv som en dessert.

Restauranter og seværdigheder

På markedet i den gamle bydel kan man prøve det meste i madvejen, og der findes et fantastisk udvalg af råvarer. Her, som mange andre steder på den franske riviera, er der mange gode restauranter og et godt natteliv. Maleren Pablo Picasso boede i længere perioder i Provence og på den franske riviera. I dag ligger det berømte Picasso-museum i Grimaldi-slottet i Antibes. Dette var det første museum i verden, der kun var dedikeret til Picasso.

Søg efter rejser til Antibes

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Antibes:

DagDag NatNat BadBad
Januar 13°C 5°C 14°C
Februar 13°C 6°C 13°C
Marts 15°C 8°C 14°C
April 16°C 10°C 15°C
Maj 20°C 14°C 19°C
Juni 24°C 17°C 23°C
Juli 27°C 20°C 24°C
August 27°C 20°C 25°C
September 24°C 17°C 23°C
Oktober 21°C 13°C 21°C
November 16°C 9°C 18°C
December 14°C 6°C 16°C

Prognose for Antibes:

Flere destinationer