Billede af Den Franske Riviera

Den Franske Riviera

Den Franske Riviera eller Côte d'Azur er kendt over hele verden for glamour, charme, smukke små byer og ikke mindst strande. At mange forbinder kysten med luksus er forståeligt, for her ligger den ene smukke by efter den anden med havne, hvor yachtene i mange-million-klassen ligger side om side.

Nogle af de bedste restauranter i Frankrig finder du her, og der er heller ikke mangel på eksklusive modebutikker eller boutiquehoteller af ypperste klasse. Men Rivieraen er uendeligt meget mere end det, og det behøver heller ikke at ruinere budgettet - hvis du ikke vil.

Byerne langs den franske Riviera

Den Franske Riviera starter i Menton lige ved grænsen til Italien og fortsætter via en række små og større byer, strande, havne og bugter hele vejen til Toulon. Hovedbyen på Rivieraen er Nice. Cannes er for mange kendt som filmbyen. Monaco ligger smukt indrammet af høje bjerge og er måske mest kendt for sit kasino, mens St. Tropez er de riges legeplads nummer et. Smukke lille Antibes er absolut et besøg værd, og det samme gælder flere af de små byer og bugter langs hele kysten.

Uteliv, restauranter, shopping

Utelivet er levende, restauranterne er mange og findes i alle prisklasser, her er loungebarer med dybe sofaer og forførende musik. Er du glad for eksklusiv shopping og lokale markeder, er du kommet til det rette sted. Kort sagt er det let at lade sig forføre af Rivieraen. Og er du typen, der foretrækker at se frem for at blive set, ja så fungerer det også helt fint på Côte d'Azur.

Søg efter rejser til Den Franske Riviera

Fly + hotel

Cannes ★★★ 4n 1.631,-
Antibes ★★★ 4n 1.642,-
Nice ★★★ 3n 1.692,-
Saint-Raphaël ★★ 4n 1.706,-
Juan-les-Pins ★★★ 3n 1.835,-
Menton ★★★ 4n 2.012,-
Roquebrune-Cap-Martin ★★★ 4n 2.116,-
Villeneuve-Loubet ★★★ 3n 2.135,-
Saint-Tropez ★★★ 3n 2.171,-
Mandelieu-la-Napoule ★★★ 3n 2.444,-

Søg efter rejser til Rivieraen

Destinationer i Den Franske Riviera

Flere destinationer