Cannes er en blanding af glamour og afslappet fransk charme

Cannes er en blanding af glamour og afslappet fransk charme

Cannes

De fleste har hørt om filmfestivalen, som lokker verdens filmstjerner og andre kendisser til Cannes hvert år. Det er ikke kun under filmfestivalen, at byen tiltrækker de rige og berømte.

Den fashionable, lille by ved den franske riviera er en kombination af luksus og glamour også resten af året. Langs den palmeklædte strandpromenade, La Croisette, ligger luksushotellerne og mærkevarebutikkerne tæt på hinanden. På trods af al glamour har Cannes formået at bevare meget af sin oprindelige småbyscharme.

Sol og bad

Cannes har flere skønne sandstrande. Nogle er offentlige, andre er private. De private tilhører typisk kendte hoteller og ligger nærmest La Croisette, byens berømte strandpromenade. Her er der masser af faciliteter som egne tjenere, luksuriøse solsenge, brusere osv. Som gæst på det tilhørende hotel er det gratis, kommer du udefra, betaler du en indgangsbillet. Plage de la Bocca er en af de mest populære offentlige strande. Den ligger lidt vest for La Croisette, og stemningen er mere afslappet end på mange af de private strande. Plage du Midi og Palm Beach er andre offentlige strande, der absolut er et besøg værd.

Restauranter og shopping

Stort set alle de store mærkevarer har deres egen butik i Cannes, mange af dem ligger langs La Croisette. Derudover kan det være en god idé at besøge shoppinggaden Rue Hoche, hvor der ikke kun er små butikker, men også store indkøbscentre som Galleries Lafayette og Monoprix. Langs La Croisette ligger mange meget eksklusive restauranter, ofte i forbindelse med de private strande, og i de små gader inde i byen vil du finde restauranter af høj kvalitet såvel som lidt billigere og enklere spisesteder.

Udflugter

Det er muligt at tage på en dagsudflugt til øerne Ile Saint Marguerite og Ile Saint-Honorat. Sejlturen tager kun 20 minutter og er absolut en fin afveksling fra bylivet i Cannes. De små kendte og mindre kendte byer ligger på stribe langs Den Franske Riviera, og det er nemt at tage på udflugter både med offentlig transport og med lejebil.

Søg efter rejser til Cannes

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cannes:

DagDag NatNat BadBad
Januar 13°C 5°C 14°C
Februar 13°C 6°C 13°C
Marts 15°C 8°C 14°C
April 16°C 10°C 15°C
Maj 20°C 14°C 19°C
Juni 24°C 17°C 23°C
Juli 27°C 20°C 24°C
August 27°C 20°C 25°C
September 24°C 17°C 23°C
Oktober 21°C 13°C 21°C
November 16°C 9°C 18°C
December 14°C 6°C 16°C

Prognose for Cannes:

Flere destinationer