Cala Millor

Cala Millor, betyder "den bedste havbugt", og byen er en klassisk turistdestination, som ovenikøbet har en af Mallorcas bedste strande. Stranden er bred og velholdt, og der er lavvandet. På stranden finder man mange muligheder for vandsport. Der er endda mulighed for at tage dykkerkurser, da der ligger en dykkerskole på stranden. Der er et udmærket forlystelsesliv med mange barer, restauranter, natklubber og diskoteker. Stemningen i Cala Millor er afslappet og venlig. Cala Millor ligger ca. 65 km fra lufthavnen i Palma.

Det klassiske turiststedet Cala Millor har en af Mallorcas beste strande

Cala Millor betyder “den beste havbugt” og her er stranden velholdt med lavt vand og har EUs blå flag. Her finder du mange forskellige aktiviteter at deltage i, blandt andet kan man tage kurser på byens dykkerskolen. Området langs østkysten kan byder på mange fine dykkeroplevelser.

Handelslivet i Cala Millor er begrænset, og på en slentretur i gågaden vil du finde et lille udvalg af butikker. Langs hele den bilfrie strandpromenaden ligger caféer, musikkbarer, restauranter og turistbutikker tæt. Her kan du nyde lokale delikatesser mens du observerer mylderet af liv. Cala Millor er kendt for sit aktive udeliv og fredagsmarkedet i Son Servera er en god oplevelse, men husk at du her skal man prutte om prisen undtagen på frugt og grønt.

Vil du opleve østsiden af Mallorca er det en god ide at leje en bil, forøvrigt er der gode busforbindelser her.  Kysten her har hundredevis af små bugter og viger og flere områder er fredede naturreservat. Strandene Cala Figuera og Cala Santanyi bliver ofte besøgt af kunstnere fra hele verden på grund af sit særlige lys.

Cala Millor ligger omkring 65 km fra lufthavnen i Palma.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cala Millor
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 15°C 4°C 15°C
Feb 16°C 4°C 14°C
Mar 17°C 4°C 15°C
Apr 19°C 6°C 16°C
Maj 23°C 10°C 20°C
Jun 27°C 15°C 23°C
Jul 31°C 17°C 26°C
Aug 31°C 18°C 26°C
Sep 28°C 16°C 26°C
Okt 23°C 12°C 24°C
Nov 19°C 8°C 21°C
Dec 16°C 5°C 18°C
Prognose for Cala Millor