Kalamaki

Den skønne by Kalamaki ligger smukt i bugten Lagana. Er man en børnefamilie på jagt efter et godt alternativ til den klassiske familieferie så er Kalamaki det helt rigtige valg. Her er aktiviteter for hele familien og blandt andet kan man fornøje sig i stedets vandparker, på minigolfbanen eller med en ridetur. Stranden ved byen er forbundet med flere af områdets andre strande og her er der rig mulighed for at deltage i vandsportsaktiviteter. Er man interesseret i at komme en tur i byen bør man tage til Zakynthos by eller Laganas, hvor der ligger flere diskoteker og fodboldbarer.

I den smukke bugt Lagana ligger vidunderlige Kalamaki.

Dette er et virkelig godt alternativ til den klassiske ørejse for børnefamilier på ferie og så har Kalamaki oven i købet bevaret meget af den græske charme og særligt afslappede atmosfære.

Stranden i Kalamaki er forbundet til flere af de andre trande langs kysten på denne del af Zakynthos. Nogle områder langs kysten er fredede da havskildpadder går i land på øen for at lægge deres æg. Det kommer dog ikke i vejen for badeferien, da her er masser af strand hvorfra man kan hoppe i havet.

For børn i alle aldre er det er utal af aktiviteter både i og omkring Kalamaki. Blandt udvalg kan nævnes vandparker, minigolf, ridning og vandsportsaktiviteter af forskellig art.

Er det nærmere det sprudlende natteliv man er på udkik efter i ferien så er der kort vej til Laganas og Zakynthos by, som har en del mere at byde på når det gælder diskoteker og barer.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Kalamaki
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 14°C 8°C
Feb. 15°C 8°C
Mar. 17°C 10°C
Apr. 21°C 12°C
Maj 25°C 15°C
Jun. 29°C 19°C
Jul. 32°C 22°C
Aug. 33°C 22°C
Sep. 29°C 20°C
Okt. 25°C 17°C
Nov. 20°C 14°C
Dec. 16°C 10°C
Prognose for Kalamaki