Platanes

Platanes er en af de store rejsedestinationer på Kreta, hvilket i høj grad skyldes byens vidunderlige otte kilometer lange sandstrand. Langs havnefronten kan man gå lange ture, og hvis du fortsætter vil det vil nok tage omkring en time at nå til Rethymnon. På turen kan du finde afmærkede områder, hvor skildpadder lægger æg. Udover at være en rendyrket badeby med barer, restauranter og hoteller er Platanes en god base hvis man vil opleve øens rige kultur og fantastiske natur. Det er blandt andet nemt at gå en tur ind til Rethymnos. Undervejs på turen vil man støde på afmærkede områder hvor skildpadder lægger deres æg.

Platanes er en populær badeby med mange barer og restauranter.

For bare 20 år siden var Platanes en lille og ukendt forstad til Rethymnon, men er i dag blevet en af de store rejsedestinationer på Kreta. Dette skyldes i høj grad den vidunderlige otte kilometer lange sandstrand som ligger lige ved byen.

Langs havnefronten kan man gå lange ture, og hvis du fortsætter vil det vil nok tage omkring en time at nå til Rethymnon. På turen kan du finde afmærkede områder, hvor skildpadder lægger æg. Havskildpadden Caretta Caretta kommer til stranden og begraver sine æg, som bliver udklækket efter to til fire uger. Når ungerne er udklækket finder de vej ud til havet om natten ved at orientere sig efter stjernehimlen.

Udover at være en rendyrket badeby med barer, restauranter og hoteller er Platanes en god base hvis man vil opleve øens rige kultur og fantastiske natur.

Platanes ligger omkring 6 km udenfor Rethymnon.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Platanias
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 14°C 8°C 17°C
Feb 14°C 8°C 16°C
Mar 16°C 9°C 17°C
Apr 20°C 12°C 17°C
Maj 25°C 15°C 20°C
Jun 29°C 19°C 23°C
Jul 31°C 21°C 26°C
Aug 30°C 21°C 27°C
Sep 28°C 19°C 26°C
Okt 24°C 16°C 24°C
Nov 19°C 12°C 21°C
Dec 16°C 10°C 19°C
Prognose for Platanias