Karon Beach

Karon Beach ligger mellem Patong og Kata Beach. Her er der mindre hektisk end på Patong, men Karon kan alligevel tilbyde en mængde aktiviteter. Også her er der mange restauranter og uendelige muligheder for shopping. Karon Beach er den næststørste af Phukets hovedstrande, og sandet er helt hvidt og perfekt. Stemningen i Karon rolig og afslappet, og stedet passer godt til børnefamilier. I byen finder man udover gode handlemuligheder, et apotek, skræddere og en minigolfbane. Stedet er kendt for at få mange skandinaviske gæster så her kan man flere steder få menukort på både norsk og svensk. Hoteller og resorts på stedet ligger bag den hyggelige strandpromenade, hvilket gør at stranden er dejlig rolig. Det er oplagt at slentre en tur i vandkanten ved solnedgang, mens roen og mørket sænker sig over byen.

Populære og familievenlige Karon Beach

Midt i mellem Patong Beach og Kata Beach ligger Karon Beach. Den brede og lange strande er populær blandt skandinaviske turister, specielt børnefamilier og par. Der findes et fint koralrev her og som grænser op til Kata Beach.

Selv om Karon Beach byder på mange restauranter og barer er stedet mindre hektisk end Patong. Karon har flere skræddere, et supermarked, et apotek, en minigolf park og gode shopping muligheder. Meget er tilrettelagt for skandinaver, så her kan man forvente at finde menuer på både norsk og svensk.

De fleste hoteller på Karon Beach ligger ikke på selve stranden, men på den anden siden af strandpromenaden. Derfor er den kridhvide strande mindre befolket end man kunne frygte. Af samme grund er stranden også perfekt til en lille spadseretur i vandkanten ved solnedgang. Nogle af de gode hoteller og resorts, som ligger på på rad og række ved strandpromenaden Noen av disse er Pacific Club ResortHilton Phuket Arcadia Resort & Spa, og Sugar Palm Resort.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Chanalai Hillside Resort ★★★★ 6n 5.713,-
Pacific Club Resort ★★★★ 6n 5.999,-
The Old Phuket Karon Beach ★★★★ 7n 6.293,-
Phuket Ocean Resort ★★★ 7n 6.360,-
Karona Resort & Spa ★★★ 7n 6.405,-
Anan House ★★ 14n 6.495,-
Karon Village ★★ 7n 6.507,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Karon
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 31°C 23°C
februar 32°C 23°C
marts 33°C 24°C
april 33°C 25°C
maj 31°C 25°C
juni 31°C 25°C
juli 31°C 25°C
august 31°C 24°C
september 30°C 24°C
oktober 31°C 24°C
november 31°C 24°C
december 31°C 24°C
Prognose for Karon