Marbella

Marbella er Solkystens mest elegante og eksklusive by med jetset-præg. Her finder man lækre faciliteter og mere eller mindre alt hvad man kan ønske sig indenfor ferieaktiviteter. Puerto Cabo og Puerto Banús er lystbådshavne, og de er kendte for de mange imponerende luksusyachter som ligger her. Sandstrandene er af god kvalitet og velholdte. I mellem de forskellige strande løber en strandpromenade. Inde i selve Marballa er der hyggelige torve og charmerende gader med små butikker. Der er mange tapasbarer, caféer og restauranter for enhver smag. I Marbella nattelivet livligt og her er mange gode natklubber. Mellem Marbella og Malaga er der 60 km. Afstanden til lufthavnen i Malaga er ca. 55 km.

Marbella er solkystens mest eksklusive og elegante by

Dette er uden tvivl det mest besøgte feriested på Casta del Sol, og byen har de fleste faciliteter du kan ønske dig. Byen har også en rig historie og fine traditioner, som man kan opleve. For foden af Sierra Blanca bjerget finder du de fleste af Marbellas historiske områder.

En ferie i Marbella er fuld af aktiviteter af alle slags og særligt når det drejer sig om strand og hav, golf eller tennis, så er stedet en guldgrube.

Småbådhavnene Puerto Cabo og Puerto Banús er kendt for sine imponerende luksusyachter. Her er sandstrandene velholdte og strandpromenaden går mellem de forskellige strande. I Marbellas centrum ligger der hyggelige pladser og gader med små butikker og et mylder af tapasbarer, caféer og restauranter. Her er der virkelig noget for enhver gane. Nattelivet er ganske livligt og i Marbella er der mange gode klubber.

Til lufthavnen, som ligger i Malaga, er der ca 55 km.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Marbella
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 17°C 9°C 15°C
Feb 17°C 9°C 14°C
Mar 19°C 11°C 15°C
Apr 20°C 12°C 15°C
Maj 23°C 15°C 17°C
Jun 27°C 19°C 18°C
Jul 29°C 21°C 21°C
Aug 30°C 22°C 22°C
Sep 28°C 20°C 21°C
Okt 24°C 16°C 19°C
Nov 20°C 12°C 17°C
Dec 17°C 9°C 16°C
Prognose for Marbella