Billede af Málaga

Málaga

Málaga er hovedstaden på Costa del Sol og kan du lide at kombinere både by- og badeferie, så er dette lige stedet for dig. Er du i tillæg nysgerrig på hvad Andalusien har at byde på, da er Malaga helt klart et godt sted at starte.

Der bor lidt over en halv million indbyggere i Malaga og byens centrum er samlet, så det er let at færdes til fods. Du kan gå igennem centrum på en halv time, og alligevel er der massere at se og opleve. Her er markeder, smukke kirker og selvfølgelig et Picasso-museum. Maleren Pabli Picasso kommer fra Malaga. Det samme gør Hollywood-stjernen Antonio Banderas. 

Strandliv midt i byen 

Stranden som ligger i centrum hedder La Malagueta. Den er langstrakt, indbydende og har en flot promenade. Særligt om eftermiddagen og om aftenen er der livligt i området. Folk mødes for at nyde aftensolen, spise tapas på de mange barer og boder frister med dybstegte churros, dyppet i smeltet chokolade.

Mad og drikke

Andalusien og specielt Málaga er kendt som en destination for madinteresserede. Udvalget af restauranter er stort og du finder alt fra prisbelønnede gourmetrestauranter med stjerner i Michelin-guiden til lokale små tapasbarer, streetfood og restauranter med international menu. Fisk- og skaldyr er et kapitel for sig. I tillæg er der mange gode bodegaer og vinkældre, som serverer vin fra regionen.  

Udflugter og aktiviteter

Er du interesseret i golf, da er Málaga definitivt stedet at rejse til. Udenfor Malaga ligger flotte golfbaner med høj international standard. Hotellerne i området tilbyder ofte golf service. Tennis er en anden populær sport i tillæg til vandsport. Der ikke er så langt til de spændende steder Sevilla, Córdoba, Granada, Gibraltar. Der går et tog imellem byerne Fuengirola - Torremolinos - Málaga. Det er nemt at tage offentlig transport eller leje bil for én eller flere dage.

Søg efter rejser til Málaga

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Málaga:

DagDag NatNat BadBad
Januar 17°C 9°C 15°C
Februar 17°C 9°C 14°C
Marts 19°C 11°C 15°C
April 20°C 12°C 15°C
Maj 23°C 15°C 17°C
Juni 27°C 19°C 18°C
Juli 29°C 21°C 21°C
August 30°C 22°C 22°C
September 28°C 20°C 21°C
Oktober 24°C 16°C 19°C
November 20°C 12°C 17°C
December 17°C 9°C 16°C

Prognose for Málaga:

Flere destinationer