Fuengirola er kendt for sin lange, dejlige strand og store udbud af aktiviteter

Fuengirola er kendt for sin lange, dejlige strand og store udbud af aktiviteter

Fuengirola

Fuengirola er en af Costa del Sol, eller solkysten, mest populære destinationer. Det skyldes specielt den lange strand med sin flotte promenade og mange restauranter.

Her findes aktiviteter for absolut hele familien. Kan lide at shoppe, da er du kommet til rette sted. Her ligger solkystens største marked, som holder åbent på tirsdage, men ikke nok med det, for her finder du også et bredt udvalg af designerbutikker. Klimaet er behageligt hele året og mange danskere tilbringer vinteren her år efter år.  

Strandliv, sol og bad

Stranden i Fuengirola er ca. 8 kilometer lang og har fint, gyldent sand. Solstole og parasoller kan lejes og et stort antal strand- og vandsportsaktiviteter er tilgængelig for alle som kan lide at være aktive. Langs stranden løber en lang, flot promenade med massevis af cafeer, barer og ikke mindst fisk- og skaldyrsrestauranter. 

Restauranter og fornøjelser

Langs hele Paseo Maritimo finder du barer, pubs og cafeer og i sidegaderne rundt Plaza de la Constitucion, som er byen største torv, ligger der et godt udvalg af restauranter med herlig andalusisk stemning, gode tapasbarer og flere hyggelige bodegaer. Nattelivet er pulserende og der er et større udvalg af diskoteker og natklubber, som holder åbent frem til den lyse morgen. 

Aktiviteter og udflugter

Fuengirola ligger imellem Torremolinos og Marbella.  Beliggenheden er også god for udflugter til de spændende byer Sevilla, Córdoba, Granada, Gibraltar og Málaga. I dette område er der mange flotte golfbaner med høj international standard. Hotellerne i området tilbyder ofte golf service. Der går et tog imellem byerne Fuengirola -Torremolinos - Málaga. Toget går ikke til \[\[/spania/costa-del-sol/marbella\]\], men det er muligt at tage bus. Rejser man med børn, kan det være fristende at leje en bil og kører rundt og besøge badeland, tivoli og dyreparker, som der ligger flere af langs kysten.

Søg efter rejser til Fuengirola

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Fuengirola:

DagDag NatNat BadBad
Januar 17°C 9°C 15°C
Februar 17°C 9°C 14°C
Marts 19°C 11°C 15°C
April 20°C 12°C 15°C
Maj 23°C 15°C 17°C
Juni 27°C 19°C 18°C
Juli 29°C 21°C 21°C
August 30°C 22°C 22°C
September 28°C 20°C 21°C
Oktober 24°C 16°C 19°C
November 20°C 12°C 17°C
December 17°C 9°C 16°C

Prognose for Fuengirola:

Flere destinationer