Playa del Carmen

I Playa del Carmen ligger der en fantastisk lang, finkornet og hvid strand med køligt sand, som her møder det turkisblå vand. På stranden er der noget at lave hele dagen og om aftenen kan man sidde her og nyde et typsik mexicansk måltid mad på en af strandpromenadens mange restauranter. På den ene side af stranden ligger der dykker- og udflugtsbåde, og de sejler bl.a. til Isla Mujeres og Cozumel. Syd for Playa del Carmen ligger Playacar, som er et opbygget hotelområde med en del små butikker, restauranter og barer. De fleste aktiviteter arrangeres via hotellerne, eksempler på disse udflugter er en tur til Temaparken Xcaret og her svømme med delfiner og opleve pantere. Verdens næststørste koralrev, Great Mayan Reef, ligger lige uden for kysten ved Playa del Carmen med perfekte dykker- og snorklemuligheder. Fra Playa del Carmen til lufthavnen er der ca. 52 km.

Kridhvide sandstrande i dykkerparadiset Playa del Carmen.

Playa del Carmen ligger omkring 55 km syd for lufthavnen i Cancún. Området er kendt for sine fantastiske lange hvide sandstrand ud mod det turkisblå hav. Her ved stranden er der aktivitet dagenlang , og når solen går ned så fyldes caféer og barer med turister og lokale.

Ved Playa del Carmen er dykkermulighederne uendelige, og udflugter til nærliggende øer som Isla Mujeres eller Cozumel byder på mange fantastiske oplevelser. Uden for Palya del Carmen ligger Great Mayan Reef, der er verdens næst længste koralrev, og det største i Mexico. Når man dykker her kan man være meget heldig at se den majestætiske hvalhaj.

Syd for Playa Del Carmen ligger dyreparken Xcaret, med mange spændende dyr og oplevelser. En tur til turistby Cancun i nord kan også være rar. Her er der livligt både dag og nat, og i byen er der gode shoppingmuligheder.

Tips til aktiviteter i Playa del Carmen:

Besøg Maya-ruiner for eksempel Chichen Itza.
Besøg Xel-Ha, en lagune med spændende dyreliv og delfiner svømme ved.
Tag på bådtur til Isla Mujeres, en lille ø med maleriske gader og caribiske stemning
Tag ud at dykke og snorkle
spil golf

Besøg en af ​​de mange fremragende aktivitetsparker i området

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Hacienda Real del Caribe ★★★ 7n 6.626,-
Hacienda Maria Bonita ★★★ 7n 6.675,-
El Tukan ★★★ 14n 7.058,-
Mimi del Mar ★★ 7n 7.103,-
Las Golondrinas ★★★ 7n 7.425,-
Hacienda Paradise ★★★★ 7n 7.585,-
Soul Beach Luxury Boutique Hotel & Spa ★★★ 7n 7.622,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Playa del Carmen
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 29°C 19°C
februar 29°C 19°C
marts 31°C 20°C
april 32°C 22°C
maj 33°C 22°C
juni 33°C 23°C
juli 33°C 23°C
august 33°C 23°C
september 32°C 23°C
oktober 31°C 23°C
november 30°C 21°C
december 29°C 19°C
Prognose for Playa del Carmen