Billede af Mexico

Mexico

Mexico er en del af Nordamerika og samtidig det tredje største land i Latinamerika, efter Brasilien og Argentina. Mod nord grænser Mexico op til USA, og mod syd grænser landet til Belize og Guatemala.

Vestkysten vender ud mod Stillehavet, mens østkysten vender mod Det Caribiske Hav.

Storby, kridhvide strande, mægtige pyramider og verdenskendt mad

Mexico City er en af verdens største byer med godt over 21 millioner indbyggere. Området langs Stillehavskysten og Yucatán-halvøen er et af Mexicos mest populære områder for ferie og turisme med en afslappet atmosfære og fantastiske, hvide strande. Landets meget imponerende pyramider findes i flere områder både nær Mexico City, på Yucatán-halvøen, langs Riviera Maya, Chiapas og Oaxaca.

Mexicansk mad

Den mexicanske mad er bestemt meget mere end tacos. Den består af klare farver, markante smage og har en dyb kulturel forankring. Den kombinerer gamle traditioner med bl.a. spansk og afrikansk indflydelse og er blevet et af verdens mest populære køkkener. Majs, bønner, chili, avocado, tomater, løg og lime er meget almindelige ingredienser, og tacos, tamales, enchiladas og quesadillas er blevet velkendte og elskede retter, der nydes over hele verden.

Yucatán-halvøen

Yucatán-halvøen er den gamle Maya-civilisations vugge med steder som Chichen Itza, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, smukke Tulum på klipperne over det turkisblå Caribiske Hav og Uxmal. Kysten langs Yucatán-halvøen har nogle af de smukkeste strande i verden. Disse strande ligger ved populære feriedestinationer som Playa del Carmen, Isla-de-holbox, Isla Mujeres og Tulum.

Aktiviteter og udflugter

Der er nærmest uendelige muligheder for aktiviteter, udflugter og kulturudforskning, næsten uanset hvor i Mexico du befinder dig. Er du på Yucatán-halvøen, er snorkling og dykning populært. Du kan bl.a. udforske koralrevene ved Cozumel. Zip-line og ATV-ture i junglen er et andet alternativ, og naturligvis er sol og badning nærmest et "must".

Søg efter rejser til Mexico

Fly + hotel

Playa del Carmen ★★★ 7n 5.795,-
Tulum ★★ 14n 7.216,-
Isla Mujeres ★★★ 7n 7.265,-
Cancún ★★ 24n 8.478,-
Isla de Holbox ★★★ 7n 9.580,-
Puerto Aventuras ★★★ 11n 11.414,-
Puerto Morelos ★★★★ 14n 12.914,-
Playa Mujeres ★★★★ 14n 14.658,-
San Miguel de Cozumel ★★★★ 14n 20.458,-

Søg efter rejser til Mexico

Kort

Mexico

Destinationer i Mexico

Flere destinationer