Condado

Fra Condado er man i nærheden af Puerto Ricos hovedstad San Juan. Man kan derfor nyde godt af alle Condados lækre turistfaciliteter og samtidig nå ind til San Juans gamle bydel på en dagstur. På en tur til San Juan kan man opleve fantastiske bygninger udsmykket efter spansk barok og gotisk stil. Candados sydlige del byder på shopping og masser af restauranter og barer. Ved kysten er lækre strande hvor man kan dykke eller blot nyde det klare vand og solen. I området omkring byen kan man tage på ture til fods eller på cykel for at nyde den smukke natur.

Condado er et perfekt valg hvis man vil have en indholdsrig ferie

Condado er et attraktivt designer-rejsemål lige øst for Puerto Ricos hovedstad San Juan. Her finder man et godt udvalg af attraktioner, mange fine restauranter og måske de bedste strande i Puerto Rico. Condado er et perfekt valg for familier, par og alle andre, som ønsker at udforske området i deres eget tempo.

Fra Condado kan man let tage på en dagstur den gamle bydel i San Juan. Dette område er fyldt med fascinerende huse og kirker fra 1500-tallet, mange udsmykket i spansk barok og gotisk stil og stammer fra perioden hvor Spanien var kolonimagt her.

I den sydlige del af byen ligger de mest populære shoppingområder. Wilson Street og Aldea Street er fantastiske steder hvis man leder efter en souvenir fra øen. Der er også et stort udvalg af restauranter og barer i området hvis man er interesseret i at prøve det lokale køkken, som blandt andet er påvirket af det afrikanske, spanske og nordamerikanske køkken.

Langs den atlantiske kyst ligger fantastiske strande med fint, gyldent sand og med ideelle forhold for at nyde sol og vand. Børn kan trygt bade her, og man vil også finde et godt udvalg af vandsportsaktiviteter, som vindsurfing og jet-ski. En anden populær aktivitet her er at dykke. Der findes en række dykkercentre, hvor man kan leje udstyr, eller tage en lektion eller to. Det klarer vande har meget god sigtbarhed.

Alternativt kan man tage turen indover øen og udforske det naturskønne landskab i området. Condado Lagoon er et specielt smukt sted og et flot rejsemål for vandreture, cykling eller bare for en picnic.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Condado
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 28°C 20°C 27°C
februar 28°C 20°C 26°C
marts 29°C 20°C 26°C
april 30°C 21°C 27°C
maj 31°C 23°C 28°C
juni 31°C 23°C 29°C
juli 31°C 24°C 29°C
august 31°C 24°C 29°C
september 32°C 23°C 30°C
oktober 31°C 23°C 29°C
november 30°C 22°C 29°C
december 29°C 21°C 28°C
Prognose for Condado