Marbella

Marbella er Costa del Sols mest eksklusive og elegante ferieby. Her er strandene velholdte, og der er aktiviteter i massevis at vælge mellem. Rejs til Marbella for at få strand og hav, shopping, golf, natteliv og Costa del Sols sandsynligvis smukkeste bykerne.

Marbella er uden tvivl det mest besøgte feriested langs Costa del Sol, og byen har de fleste faciliteter du kan ønske dig. Marbella var tidligere en lille og søvnig fiskerlandsby, men er i dag udviklet til et eksklusivt feriested. Byen har masser af historie at byde på, og ved foden av bjerget Sierra Blanca finder du Marbellas historiske områder, og Marbellas gamle bydel er en af Spaniens absolut mest charmerende. Hyggelige små gader og gyder inviterer til at gå på opdagelse blandt tapasbarer, restauranter og butikker. Det naturlige samlingspunkt er Plaza de los Naranjos eller på dansk Appelsintorvet.

I havnene Puerto Cabo og Puerto Banús kan du måbe over nogle af Middelhavets største og dyreste luksusyachts, og mange tager en hyggelig aftenpromenade på strandpromenaden. I hele området kan du shoppe løs i forholdsvis dyre butikker, og når du skal lufte dit nye outfit, er netop marinaen i Puerto Banús stedet at flashe det nye Rolexur og den dyre, italienske taske.

Marbella ligger ca. 55 kilometer syd for Malaga lufthavn, og du kommer hurtigst hertil ved at tage motorvejen AP7. Kystvejen er lidt sjovere, men også mere langsom.

Hvem vil kunne lide Marbella?

Marbella har det meste man kan ønske sig af en ferie i det sydspanske. Strandene er velholdte og børnevenlige, her er mange gode familiehoteller men også hoteller for adults only. I den gamle bydel finder du mange hyggelige restauranter. Hvis pengene sidder løst, er det nede ved Puerto Banús du skal vælge at spise, drikke og feste, og her kan du måske også spotte en kendis eller to. Husk, at hele Costa del Sol er et mekka for golfentusiaster.

 

Hvornår skal man rejse til Marbella?

Til Marbella kan man rejse hele året, men hovedsæsonen for sol og strand er fra starten af maj til sidst i oktober. I juni, juli og august kan her ofte være over de 30 grader - og priserne ligger også i den høje ende i denne periode. Hvis du vælger at rejse i maj, september eller oktober får du sandsynligvis mest rejse for pengene, men husk, at nogle faciliteter som f.eks områdets vandland, ofte lukker når højsæsonen er forbi.

 

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Baviera ★★★ 7n 1.523,-
Marbella Inn ( Ex OH ) ★★★ 7n 1.595,-
San Cristobal ★★★ 7n 1.623,-
Apartamentos Mediterraneo (ex Edificio Mediterrane ★★★ 7n 1.718,-
Princesa Playa ★★★★ 7n 1.834,-
Guadalpin Suites ★★★ 7n 1.837,-
NH Marbella ★★★★ 7n 1.845,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Marbella
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 17°C 9°C 15°C
februar 17°C 9°C 14°C
marts 19°C 11°C 15°C
april 20°C 12°C 15°C
maj 23°C 15°C 17°C
juni 27°C 19°C 18°C
juli 29°C 21°C 21°C
august 30°C 22°C 22°C
september 28°C 20°C 21°C
oktober 24°C 16°C 19°C
november 20°C 12°C 17°C
december 17°C 9°C 16°C
Prognose for Marbella