NH Berlin Potsdamer Platz

Berlin, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 4 km
  • Lufthavn Berlin Brandenburg (BER): 24.7 km (27 mins)

Hotelinformation

Hotellet har en perfekt og ideel beliggenhed i byens centrum kun et par skridt fra Brandenburger Tor og Friedrichstrasse. Beliggenheden tæt på de fremragende offentlige transportmidler betyder, at man nemt og hurtigt kommer til Berlins lufthavne og ICC Messeområde. Til Potsdamer Platz med banegård, restauranter, barer og forretninger er der desuden ca. 800 m. Den nærmeste banegård hedder Anhalter Bahnhof og ligger omkring 250 m fra hotellet. Endvidere er der ca. 17 km til Tegel lufthavn, mens der er omkring 20 km til Schönefeld lufthavn.

Business-hotellet blev bygget i 2009 og tilbyder et helt nyt koncept, som er innovativt, moderne og stilfuldt. Der er i alt 89 værelser. Ydermere byder den klimatiserede ejendom gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out servicer. Af faciliteter er der desuden safeboks, garderobe og elevator. Herudover råder hotellet over egen café, bar og morgenmadsrestaurant. Endvidere er etablissementet også den perfekte base for forretningsmøder eller udforskning af de verdensberømte attraktioner i Berlin. Hertil kommer også WLAN/internetadgang uden beregning. Endelig kan gæsterne også bestille vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet i hotellets garage.

Hotellet tilbyder komfortable værelser med en lys atmosfære, stilfulde møbler og trægulve. Hvert enkelt værelse har eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. Desuden er der dobbeltsenge, telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, radio, safeboks og internetadgang på værelserne. Hertil kommer klimaanlæg og regulerbare radiatorer som en del af standardindretningen i alle boligenheder.

Der ligger en golfbane ca. 20 km fra hotellet.

Der tilbydes en morgenbuffet i hotellets morgenmadsrestaurant.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider