Maxx Royal Belek Golf Resort

Belek, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 250 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Antalya (AYT): 34.1 km (34 mins)
  • AirCondition
  • Internet
  • Television
  • Safe
  • Restaurant
  • Pool
  • Elevator
  • Bar
  • Balcony

Hotelinformation

Hotellet ligger 1 km fra Belek på en 300 m strandstræk med en mole og kun 35 km fra Antalya lufthavn. Byens centrum med restauranter, barer og butikker er omkring 1 km væk, og de nærmeste natklubber er omkring 45 km væk i Antalya. Området har en række fremragende sightseeing -attraktioner, herunder gamle græske og romerske byer. Andre nærliggende steder af interesse inkluderer Aspendos Roman Amphitheatre (ca. 14 km) og Duden vandfald (ca. 42 km) samt Antalya Museum og Indre Bailey (ca. 45 km væk). Lokal transport og taxaer fås foran hotellet for dem, der ønsker at udforske området.

Hotellet ligger 1 km fra Belek på en 300 m lang strandstrækning med en mole og kun 35 km fra Antalya Lufthavn. Byens centrum med restauranter, barer og butikker ligger omkring 1 km væk, og de nærmeste natklubber ligger omkring 45 km væk i Antalya. Området har en række fremragende sightseeing-attraktioner, herunder antikke græske og romerske byer. Andre nærliggende steder af interesse omfatter Aspendos romerske amfiteater (ca. 14 km) og Duden-vandfaldene (ca. 42 km), samt Antalya Museum og Inner Bailey (ca. 45 km væk). Lokal transport og taxaer er tilgængelige foran hotellet for dem, der ønsker at udforske området.

Faciliteter

Hotellet blev bygget i 2011. Maxx Royal Belek Golf Resort åbner dørene til en fascinerende verden med sine specialdesignede suiter og villaer, upåklagelig service og arkitektur omgivet af Middelhavets fantastiske skønhed. Med en storslået strand, en af ​​Europas bedste golfbaner, en fortryllende spa og restauranter i verdensklasse tilbyder Maxx Royal Belek Golf Resort dig en ferie med ultimativ luksus og komfort. Resortet præsenterer lækre smagsoplevelser fra hele verden og inviterer gæster til en ny gastronomisk rejse hver dag! Hotellet har 505 suiter og 26 villaer. Hotellets gæster bydes velkommen i foyeren, som har en døgnåben reception og en 24-timers check-out service. De øverste etager er let tilgængelige med elevatoren. Faciliteterne omfatter værdiboks og valutaveksling. Internetadgang og trådløs internetadgang er tilgængelig på fællesområderne. Hotellet tilbyder forskellige faciliteter for gæster med handicap. Hotellet tilbyder en række faciliteter for et behageligt ophold, herunder gastronomiske muligheder såsom en restaurant, en spiseplads, en café og en bar. Gæster kan besøge supermarkedet for at købe daglige fornødenheder. Gæsterne kan købe ferieminder fra souvenirbutikken. Indkøbsmuligheder er tilgængelige. På hotellets grund er der en legeplads og en smuk have. Yderligere faciliteter på hotellet omfatter en tv-stue og et legerum. Gæster, der rejser i deres egne køretøjer, kan gøre brug af de tilgængelige parkeringspladser. Blandt de yderligere tjenester til rådighed er flersproget personale, en børnepasning, en børnepasning, lægehjælp, roomservice, et vaskeri og en frisørsalon. Der tilbydes shuttleservice.

Værelser

Særlige familieværelser er tilgængelige for familier med børn. Alle værelser har aircondition, centralvarme og badeværelse. De fleste boligenheder har balkon eller terrasse. Mange af værelserne har også havudsigt, hvilket bidrager til atmosfæren. Hver boligenhed har separate soveværelser eller en dobbeltseng. Barnesenge og ekstra senge er tilgængelige. Der er også værdiboks og minibar. Værelserne byder på en række faciliteter, herunder te- og kaffefaciliteter, diptyque-badeværelsesartikler, pudemenu, turndown-service og håndlavet chokolade, hygiejnesæt til mænd og kvinder, liggestol på balkonen eller terrassen. Hver boligenhed tilbyder internetadgang, telefon, tv, stereoanlæg og trådløs internetadgang. Gæsterne vil også finde hjemmesko. Nogle af boligenhederne er tilgængelige for kørestolsbrugere. Hvert af badeværelserne har en bruser, et badekar, en hårtørrer og badekåber.

Sport/underholdning

En forfriskende dukkert i den indendørs eller udendørs pool kan være behageligt kølende på varme dage. En vandrutsjebane giver sjov for alle aldre. En terrasse, en solterrasse, liggestole og parasoller er til rådighed. Poolbaren serverer et udvalg af forfriskende drinks. Hotellet tilbyder et meget omfattende sports- og fritidsprogram, herunder cykling/mountainbike, tennis, boccia, beachvolley, volleyball, basketball og bueskydning. Golf er også tilgængelig mod betaling. Mange former for sport er tilgængelige, herunder vandsport såsom leje af vandcykler, kanosejlads og aquafit. Mod betaling kan vandski, windsurfing, jetski, en motorbåd, en bananbåd, sejlads, katamaraning og dykning også nydes. Hotellet tilbyder en række indendørs sportsmuligheder, herunder fitnesscenter, bordtennis, dart, yoga og gymnastik, eller mod betaling pool/billard og bowling. Hotellet tilbyder en række wellness-muligheder, herunder spa, sauna, dampbad, hammam, skønhedssalon og massagebehandlinger, eller mod tillægsgebyr Ayurveda. Der er fremragende afslapningsmuligheder og måder at nyde fritiden på hotellet, med muligheder såsom et underholdningsprogram, et underholdningsprogram for voksne, et underholdningsprogram for børn, levende musik, et diskotek, en børneklub og et børnediskotek .

Måltider

Forskellige måltider og kostmuligheder kan reserveres. Med otte a-la-carte-restauranter, hvoraf den ene serverer 24/7, en hovedrestaurant, fjorten barer, to gourmet-snackbarer, en børnebuffet, et konditori, en isbar og en frugter, Maxx Royal Belek Golf Resort tilbyder den ultimative kulinariske oplevelse. Gæsterne kan vælge mellem morgenmad, brunch, frokost, middag og All-inclusive. Menuen byder også på specielle diætretter og vegetariske retter. Snacks kan nydes på hotellet. Drikkevarer er inkluderet for gæster. Der serveres alkoholfri drikkevarer og alkoholholdige drikkevarer på etablissementet.

Bemærk: Helikopter transfer service detaljer og kapacitet Maksimalt 5 personer.

Vi vil gerne informere dig om, at hvis minimum 7 nætter Antalya og fortsat overnatning er Bodrum i minimum 7 nætter og minimum 7 nætter Bodrum og minimum 7 nætter for Antalya og minimum 7 nætter for fortsat overnatning i Antalya, vil overførslen mellem Antalya-Bodrum eller Bodrum-Antalya hoteller blive foretaget gratis med helikopter.

For de følgende værelser er Albatross Villa , Albatross Deluxe Villa , Presidential Villa , Owner Villa.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider