Corolla

Side, Tyrkiet Vis på kort

More about facilities ▼

Faciliteter

  • Legeværelse for børn
  • Kreditkort modtages
  • Natklub/diskotek
  • Træningscenter
  • Pengeskab på værelset
  • Bordtennis
  • Pool for voksne
  • Børnepool

Andre

  • Strand: 300 m
  • Centrum: 4 km

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Nyrenoveret og populært hotel for hele familienDet er med god grund at mange af vores gæster vender tilbage til dette pragtfulde hotel. Her slapper man af og nyder kvalitetstiden med familien og sine nærmeste, om det så er på det åbne og solrige poolområde med flere pools og vandrutsjebaner*, restauranten eller på en anbefalet gåtur langs den hyggelige strand-promenade ind til den gamle by. Hotellet ligger kun 4 km fra det antikke Side (den gamle by), og 300 m ned til egen sandstrand. Udover det byder hotellet også på forskellige faciliteter som billard, bordtennis, hamam, frisør, stor spa-afdeling, motionsrum, aerobic, vaskeri, internetcafe, legerum og miniklub. Nogle aktiviteter/faciliteter/behandlinger mod betaling.VærelserLyse, stilfulde og moderne værelser med dobbeltseng eller 2 separate senge og mulighed for en ekstra seng. Alle værelser har klinke- eller laminatgulv, LCD tv, telefon, split aircondition, safetybox (mod betaling), minibar (indeholder vand ved ankomst) og møbleret balkon. Badeværelset er udstyret med badekar med håndbruser, hårtørrer og toilet. Handicapværelse ved forespørgsel.

FamilieværelserStore, lyse og moderne indrettede værelser med 2 rum med dobbeltseng i det ene værelse og 2 separate senge i det andet. Dør imellem værelserne. Alle værelser har laminatgulv, LCD tv og split air condition i begge værelser, telefon, safetybox (mod betaling), minibar (indeholder vand ved ankomst) og balkon. Badeværelset er udstyret med brusekabine, hårtørrer og toilet.

Familieværelser med køjesengeDisse værelser har samme indretning og faciliteter som de almindelige familieværelser, bare med køjesenge i det ene værelse i stedet for 2 separate senge.

MåltiderAll InclusiveØvrigtStrand- og turistområde. Lyde fra hotellets poolområde, gennemgående trafik og moské der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1999, renoveret 2011. Ialt 404 værelser fordelt over 3 bygninger. Gratis trådløst internet i lobbyen. Indendørspoolen er opvarmet i vinterperioden, da udendørspoolerne er lukkede. De lokale Dolmus-busser stopper lige udenfor hotellets område. *Vandrutsjebaner er åbne frem til 31/10 afhængigt af vejret.Adresse:Selimiye mahallesi, 655 Sokak, No:2 - SideTlf./Fax: +90 242 753 20 50 // +90 242 753 51 40

Vis på kort

Kort