Sealine Hotel

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

 • Pool
 • Børnepool
 • Restaurant
 • Bar
 • Air condition
 • Spa
 • Afstand strand: 400 m
 • Lufthavn Antalya (AYT): 127 km (1 hour 58 mins)
 • safety_box
 • internet
 • room_balcony
 • pool_children
 • meals: All Inclusive
 • built_year: 1998, renoveret i 2011
 • transfer_time: 2,5 h
 • room_minibar
 • room_floor: Laminat
 • elevator
 • pool_slides
 • family_room
 • nbr_floors: 7
 • credit_card
 • room_ac
 • nbr_rooms: 114
 • all_inclusive

Hotelinformation

God pris og All Inclusive i centrum af Alanya
Sealine er et populært og prisvenligt All Inclusive-hotel i Alanya med mange stamgæster, som både er familier, par og unge. Fælles for alle stamgæsterne er at de nyder den afslappede og familære stemning på hotellet, og at kunne bo så forholdsvist centralt, som man gør på Sealine.

Hotellets hjerte er poolområdet, hvor der er en afslappet og hyggelig feriestemning. Der er ikke langt til stranden, og en ferie i den populære og livlige ferieby er næsten ikke fuldendt uden en tur i bølgen blå her.

Når du holder ferie på Sealine har du All Inclusive, som betyder at du ikke behøver tænke over hvor næste måltid skal spises og på pengepungen. Langt det meste er nemlig inkluderet i prisen. Hotellet har desuden veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del af vores satsning Vegan Friendly by Nazar!

Du bor i rummelige familiesuiter, som er enkelt indrettet, men hvor der er hvad du har brug for til en god ferie.

Det her hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

Pool med vandrutsjebane
Sealines hyggelige poolområde er hotellets hjerte og naturlige samlingspunkt. Her er der to pools, hvor den ene har en vandrutsjebane, og den anden en lille separat børnepool.

Her ved poolområdet vil du formentlig tilbringe en del timer med blot at slappe af og nyde solen, og måske lidt forfriskninger ved poolbaren.

En ferie i Alanya er vel næsten ikke fuldtendt, før du har taget en svalende dukkert i det turkisblå Middelhav. Der er omkring 400 meter til nærmeste strand, og hotellet arrangerer også shuttlebus til den populære Kleopatrastrand et par gange om dagen. På stranden kan du leje solsenge og parasoller, og her er rig mulighed for at finde et sted at spise eller finde noget koldt at drikke.

Bemærk venligst, at hotellet ikke tilbyder badehåndklæder til poolen eller stranden. Det kan derfor være en god idé, at medbringe håndklæder hjemmefra.

Mod betaling:

Solseng, parasoller, shuttelbus til stranden samt mad og drikkevarer på stranden

Enkelt med All Inclusive
Når du rejser på ferie med All Inclusive slipper du for økonomiske overraskelser, da langt det meste er betalt på forhånd – sådan er det også på Sealine, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet.

Alle lokale drikkevarer er inkluderet, og trænger du til lidt natmad serveres der tilmed midnatssuppe.

Hotellets restaurant er indrettet i dæmpede, mørke farver og der er både siddepladser indendørs og udendørs.

Både Lobbybaren, der ligger i forlængelse af hovedrestauranten og poolbaren serverer et bredt udvalg af lokale drikkevarer, som alle er inkluderet i dit All Inclusive-program.

Nu findes der velsmagende veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Sealine Hotel som ingår i vores concept Vegan Friendly by Nazar tilbyder et vegansk udbud til morgenmad, frokost og aftensmad.

Mod betaling: Importerede drikkevarer, friskpresset frugtjuice og tyrkisk kaffe.

Gåafstand til ferieeventyr i Alanya
Hvis du ikke blot vil dase ved og i poolen, så har hotellet både billard og air hockey. To aftener om ugen arrangeres der show ved poolområdet. Der er wifi på hotellet mod tillæg.

Selvom hotellet har fine faciliteter, er Sealine Hotel en perfekt base for dig, der gerne vil opleve Alanya både i dagstimerne og i aftentimerne.

Alanya er ikke uden årsag et af Tyrkiets absolut mest populære rejsemål, og herfra er du i gåafstand til et overvældende udbud af fristende butikker, fascinerende kulturoplevelser, charmerende restauranter, livlige barer og diskoteker og selvfølgelig skønne strande. I området omkring hotellet bor der også en del lokale.

Mod betaling:

Air hockey, billard og wifi.

Store, komfortable toværelsessuiter
Værelserne på Sealine er rummelige, og består af et soveværelse samt en stue, hvor der er siddepladser og også mindst en lænestol, der også fungerer som seng, når den bliver slået ud.

Værelserne er rimelig enkelt indrettet i lyse farver uden megen ekstravaganza, og der er laminatgulv.

Minibaren er fyldt med sodavand ved ankomst, og hvis du ønsker at få det fyldt igen, er dette mod betaling. Der er tv, individuel aircondition, gratis wifi, safety boks (mod betaling), hårtørrer og telefon. På badeværelset er der brusekabine. Alle værelserne har balkon.

Mod betaling

Opfyldning af minibar, wifi, safety boks.

Familiesuite, 2-4 personer
Familiesuiterne er ca. 30 m², og her er to almindelige sengepladser, samt enten en eller to lænestole, som kan slås ud som senge. Når disse er slået ud, måler de 180x70 cm, hvilket er lidt mindre end en almindelig seng. Hvis der kun er en lænestol, og I er mere end tre personer, kommer der en ekstraseng ind. Denne måler 180x80 cm, hvilket også er en anelse mindre end en almindelig seng. Værelset kræver mindst to fuldtbetalende, og her kan bo max. fire personer.

Alanya
Hotellet er beliggende i Alanya på Tyrkiets sydkyst, der er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange seværdigheder, et veludviklet handelsliv med et overvældende udvalg af spændende butikker, der sælger lokale såvel som internationale varer, foruden et livligt natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og caféer.

Vigtigt at vide inden du bestiller din ferie
Sealine har tidligere heddet Bon Apart Sealine, men lokalt er det kendt som Sealine, så brug dette navn, hvis du skal spørge om vej eller køre i taxa til hotellet.

Der bliver gjort rent og skiftet håndklæder på værelset tre gange om ugen.

Grundet den centrale beliggenhed må en del støj forventes.

Bemærk venligst, at hotellet ikke tilbyder badehåndklæder til poolen eller stranden. Det kan derfor være en god idé, at medbringe håndklæder hjemmefra.

Værelsernes udformning og indretning kan variere.

Tag med på uforglemmelige oplevelser!
På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Bæredygtighed og grønne initiativer
Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Sealine har de blandt andet:

• Solpaneler til at opvarme alt varmt vand på hotellet og 40% af den energi som bruges på hotellet i dagstimerne, kommer fra solpanelerne.

• Al overskydende mad afleveres til ”Hundenes Beskyttelse”.

• Kemikalier, elpærer, glas, papirer, batterier m.m. samles ind og afleveres til kommunen til genbrugsanvendelse.

• Al fedt fra opvask sorteres fra, så det ej forurener naturen.

• Engangskrus er lavet af pap, ej plastik.


Sealine har tidligere heddet Bon Apart Sealine, men lokalt er det kendt som Sealine, så brug dette navn, hvis du skal spørge om vej eller køre i taxa til hotellet.

Der bliver gjort rent og skiftet håndklæder på værelset tre gange om ugen.

Grundet den centrale beliggenhed må en del støj forventes.

Bemærk venligst, at hotellet ikke tilbyder badehåndklæder til poolen eller stranden. Det kan derfor være en god idé, at medbringe håndklæder hjemmefra.

Værelsernes udformning og indretning kan variere.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider