Sealine Hotel

Alanya, Tyrkiet Vis på kort

Mere om faciliteter ▼

Faciliteter

 • Elevator
 • Family room
 • Pool children
 • Pool slides
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • All inclusive

Afstand

 • Afstand strand: 400m
 • Afstands center: 1km

Antal

 • Antal etager: 7
 • Antal værelser: 114

Andre

 • Built year: 1997, renoveret i 2011
 • Credit card: Mastercard, Visa
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Laminat
 • Transfer time: 2,5 timer
 • Pool: 3

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

God pris og All Inclusive i centrum af Alanya
Det tidligere lejlighedshotel Bon Apart Sealine har i mange år været en sand stamgæstmagnet for skandinaver, og på Nazar er vi stolte over nu at være den eneste rejsearrangør, der kan tilbyde rejser hertil! Hotellet blev renoveret i 2011 hvor lejlighederne er blevet ombygget til store, skønne 2-værelses suiter. Hotellet er populært både blandt børnefamilier, par og unge.

Bon Apart Sealine består af to blokke, der er forbundet i stueetagen, hvor receptionen, lobbybaren og hovedrestauranten befinder sig. Du bor du i enkle, funktionelle rammer, der indbyder til en ferie med hotellet som base for mange lange solskinsdage ved stranden eller uforglemmelige oplevelser i lokalområdet.

Bemærk, at Bon Apart Sealine lokalt er kendt under navnet Sealine, så brug dette navn, hvis du skal spørge om vej eller køre i taxa til hotellet. Hotellet er beliggende nær den centrale del af Alanya, så der kan forekomme støj udefra.


På Bon Apart Sealine serveres der morgen, middag og aften buffeter i hovedrestauranten. Alle lokale drikkevarer er inkluderet, og trænger du til lidt natmad inden sengetid, serveres der tilmed midnatssuppe.

Hovedrestauranten er beliggende i stuetagen og indrettet i dæmpede, mørke farver, der bidrager til den hyggelige stemning. Her rettes 3 gange dagligt an med et godt buffetbord med frisk brød, salater og et udvalg af varme og kolde retter. Lobbybaren, der ligger i forlængelse af hovedrestauranten, serverer et bredt udvalg af lokale drikkevarer, som alle er inkluderet i dit All Inclusive-program. Poolbaren er også inkluderet i All Inclusive-programmet frem til kl. 23.00.

Mod betaling
Importerede drikkevarer, friskpresset frugtjuice og tyrkisk kaffe.


Vær opmærksom på at tider og udbud kan ændre sig afhængig af antal gæster og sæson.

Pool med vandrutsjebane
Poolområdet er hotellets hjerte og et populært tilflugtssted. Her er to mindre pools og en separat børnepool foruden en vandrutsjebane. 

En ferie i Alanya er dog ikke komplet, før du har nydt en svalende dukkert i det turkisblå Middelhav, så hotellet arrangerer shuttlebus til den populære Kleopatrastrand et par gange om dagen. På stranden er der solseng og parasoller man kan leje, og desuden en strandbar, hvor du kan købe mad og drikke i løbet af dagen, så du ikke behøver tage tilbage til hotellet til frokost.

Bemærk venligst, at hotellet ikke tilbyder badehåndklæder til poolen eller stranden. Det kan derfor være en god idé, at medbringe håndklæder hjemmefra. 

Gåafstand til ferieeventyr i Alanya
Kommer du til at kede dig, når du ligger for længe ved poolen? Så er her både billard, bordfodbold og air hockey til at adsprede dig! En aften om ugen arrangeres forskellige shows ved poolen. Der er trådløst internet i lobbyen og ved poolen.

Selv om der er gode faciliteter på hotellet, er Bon Apart Sealine først og fremmest tænkt som en base for dig, der gerne vil opleve Alanya både i dagstimerne og i aftentimerne. Alanya er ikke uden årsag et af Tyrkiets absolut mest populære rejsemål, og herfra er du i gåafstand til et overvældende udbud af fristende butikker, fascinerende kulturoplevelser, charmerende restauranter, livlige barer og diskoteker og selvfølgelig skønne strande. Omkring hotellet ligger også flere bygninger hvor lokalbefolkningen bor. 

Mod betaling
Air hockey, billard, bordfodbold.

Store, komfortable toværelsessuiter
Fordi værelserne på Bon Apart Sealine tidligere har været indrettet som ferielejligheder, får du her overordentligt meget plads. Alle suiterne er ca. 30-35 m² og består af 2 værelser, hvor det ene er et soveværelse og det andet et kombineret sove- og opholdsrum. Du får desuden en stor møbleret balkon.

Værelserne er med laminatgulve og moderne interiør i lyse farver og pasteller. I soveværelset er 2 enkeltsenge, der kan skubbes sammen til en dobbeltseng, og i opholdsrummet en eller 2 lænestole, der kan slås ud og bruges som ekstrasenge.

Her er minibar som er fyldt med sodavand ved ankomst (hvis du ønsker at få den fyldt op igen under dit ophold, er dette mod betaling), tv i opholdsrummet, individuel aircondition (enten i soveværelset eller i opholdsrummet), deponeringsboks (mod betaling), hårtørrer og telefon. Alle værelser har eget badeværelse med brusekabine.

Værelsernes størrelse og udformning kan variere.

Mod betaling

Fyldt minibar, deponeringsboks.

Familiesuite, 2-4 personer
Her kan man bo op til 4 personer sammen, hvoraf de 2 sover i ekstraseng. Rummet kræver mindst to fuldtbetalende,

Alanya
Hotellet er beliggende i Alanya på Tyrkiets sydkyst, der er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange seværdigheder, et veludviklet handelsliv med et overvældende udvalg af spændende butikker, der sælger lokale såvel som internationale varer, foruden et livligt natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og caféer.

Vis på kort

Kort