Lindos Imperial

Kiotari, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 57.3 km (1 hour 0 mins)
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2007, delvist renoveret 2023
  • transfer_time: 1,5-2 h
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Klinker
  • elevator
  • pool_slides
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 3
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 527
  • all_inclusive

Hotelinformation

Familehotel i Kiotari med mange faciliteter
Lindos Imperial ligger i rolige Kiotari på Rhodos’ østlige side. Dette store familiehotel har mange faciliteter og aktiviteter, en international børneklub og en spa med forskellige behandlinger.

All Inclusive programmet inkluderer de fleste restauranter og barer, der serverer velsmagende mad både fra Grækenland og fra andre hjørner af verden. Lindos Imperial har endda veganske og vegetariske alternativer i buffétrestauranten, som en del af satsningen Vegang Friendly by Nazar!

Boende på Lindos Imperial

Hotellets arkitektur består af charmerende huse i pastelfarver, som strækker sig hele vejen op på en bakke og ned til havet. De hyggelige værelser og alle faciliteter ligger derfor spredt over et større og kuperet område, så du kan forvente dig en masse gåture på hotelområdet.

Et hotel nær havnebyen Lindos

Lindos Imperial ligger afsondret omkring 10 kilometer fra den historiske havneby Lindos, som bestemt er et besøg værd. I havnebyen myldrer der med små butikker og restauranter i snoede gyder – fra højt oppe på bjergskråningen har du en vidunderlig udsigt.

Vores gæsters favoritter:

Imponerende udsigt over Middelhavet Fire pools og flere vandrutsjebaner Godt fitnesscenter og sportsfaciliteter Familiesuites med egen pool Nært havnebyen Lindos

Vi anbefaler dette hotel til familier med børn i alle aldre, der ønsker at bo på et afsidesliggende hotel, der har det hele. De af jer, der også vil dyrke motion på ferien, vil trives her!

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

All Inclusive på Lindos Imperial
Lindos Imperial har et bredt All Inclusive-udbud, så hele familien får en afslappet ferie hvor næsten al mad er inkluderet! Dagens tre hovedmåltider serveres i hovedrestauranten i form af bufféter, ofte med forskellige temaer på aftener. I hovedrestauranten kan du sidde indenfor eller ude på terrassen overfor hovedpoolen. Morgenmad kan i perioder serveres i den italienske temarestaurant. I højsæsonen kan du også vælge at spise din frokost ved poolbarens nudelbar eller souvlaki-grill, eller i strandbaren, hvor du kan bestille mad fra en mindre menu.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Lindos Imperials barer

Ved den rolige pools egen bar kan du sidde med blikket ud over havet med en drink i din hånd. I såvel strandbaren som hotelområdets øvrige barer, findes der kølende drikkevarer, som er en del af All Inclusive frem til midnat.

Udover disse barer, har hotellet sig eget såkaldt crêperie, med crêpes og et flertal af snackbarer.

Hvor mange temarestauranter findes på Lindos Imperial?

Lindos Imperial har seks temarestauranter: Italiensk, græsk, mexicansk og asiatisk, og er alle beliggende nær hovedpoolen. Der er også en grill og steakrestaurant, samt en restaurant ved stranden, som serverer fiskeretter og græsk mad.

Børnenes All Inclusive

Ligesom for voksne er der masser af god mad til børn at spise på Lindos Imperial. Hovedrestauranten har mange børnevenlige madmuligheder. For ikke at nævne det generøse dessertbord. Der serveres også is til frokost og middag samt på nogle af barerne på bestemte tidspunkter.

I de forskellige barer er der også enklere madretter, snacks og drikkevarer, der kan fylde sultne små maver og give en tiltrængt pause fra at plaske rundt.

Veganske All Inclusive-alternativ

Lindos Imperial indgår i konceptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyder et vegansk og vegetarisk udbud til morgen, middag og aften i buffétrestauranten. I visse tilfælde kan hotellet tilbyde forretter, snacks og/eller bagværk.

Dette er inkluderet i All Inclusive-konceptet hos Lindos Imperial:

All Inclusive buffét. Morgenmad, frokost og aftensmad Lokal alkoholisk/ikke-alkoholiske drikkevarer mellem 10.00-00.00 1 besøg på 3 temarestauranter (for et 1-uges ophold) Lokale alkoholiske/alkoholfri drikkevarer og lettere retter i strandbaren Is på dele af dagen Snacks på dele af dagen

Godt at vide:

Bestil bord på temarestauranterne i god tid, gerne i begyndelsen af dit ophold

Rygning kan forekomme på udendørs fællesområder

Dresscoden i restauranterne er smart afslappet. Til mænd gælder lange bukser i ordentlig stil. Badetøj er ikke tilladt.

Hotellet kan rumme visse særlige diæter. Kontakt hotellets Guest Relations for at se, hvordan de kan hjælpe.

Drikkevarer efter midnat, nogle internationale eller eksklusive drikkevarer er ikke inkluderet i dit All Inclusive-program

Nydelige værelser – nogle med egen pool
Hos Lindos Imperial bor du i hjemlige, rummelige værelser i rolige farver. Værelserne er placeret i forskellige bygninger spredt ud over hele hotelområdet. Alle værelser har klinkegulv.

Dette er tilgængeligt på alle værelser:

Balkon eller terrasse Centralt klimaanlæg Mini køleskab Wifi Elkedel Te- og kaffefaciliteter Tv, telefon, safety box Brusekabine eller badekar, hårtørrer

Godt at vide:

Lindos Imperial er et meget stort og bakket område! Hotellet anbefales til gæster uden bevægelseshandicap.

Dobbeltværelser, 2-3 personer
I dobbeltværelset på 25 m² får du to rigtige sengepladser og en sovesofa på 180x80 cm. Værelset kan bestilles med have udsigt, med havsudsigt eller med egen pool ved stranden. De to sidstnævnte bestilles mod ekstra betaling. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maks. tre voksne og det muligt at få én børnepris. Værelset med have udsigt eller havsudsigt kan endda bestilles som enkeltværelse mod et tillæg.

Familieværelse, 2-4 personer
Familieværelserne består af et rum, der er opdelt af en skydedør og er 30 m². Her får man to rigtige sengepladser og to sovesofaer på 180x80 cm. Værelset kræver mindst to fuldtbetalende, der kan bo maks fire voksne i familieværelset og det er muligt at få én børnepris, samt en rabat på voksenprisen. Værelset kan fås med have- eller havudsigt, det sidstnævnte mod tillæg. 

Familiesuite, 2-4 personer
Familiesuiterne er 33 m² og består af to rum. Her får du to rigtige sengepladser og to sovesofaer på 180x80 cm. Værelset kan fås med enten have- eller havudsigt eller haveudsigt med privat pool på terrassen (380x380 cm) - de to sidstnævnte mod tillæg. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og et barn, og det er muligt at få én børnepris samt rabat på én voksenpris.

Hvor mange pools har Lindos Imperial?
På Lindos Imperial er der fire poolområder. Ved den aktive hovedpool kan du nyde den livlige feriestemning, og der er også en lille børneafdeling i hovedpoolen. De, der ønsker endnu mere action og musik, hygger sig bedst i området ved aktivitetsbassinet, hvor vandrutsjebanerne også er placeret.

Du finder en lidt roligere atmosfære ved den stille pool nær stranden, eller ved den indendørs pool, der byder voksne gæster velkommen. Når du rejser med os til Lindos Imperial, har du også mulighed for at benytte poolen i området, hvor hotellets eksklusive suiter ligger.

Strande i Kiotari

Kiotari Beach ligger lige nedenfor hotellet, og 10 minutters gang fra Lindos Imperial ligger den populære sandstrand Glystra Beach.

Dette findes på Kiotari Beach på Lindos Imperial:

Liggestole og parasoller uden ekstra omkostninger Strandbar med drinks og enkle retter - helt All Inclusive! Nogle vandsportsaktiviteter mod ekstra gebyr

Håndklædeservice

Pool- og badehåndklæder kan lånes i hotellets spa mod depositum.

Godt at vide:

Du skal være mindst 120 cm eller mindst 10 år gammel for at køre nogle af vandrutsjebanerne

Kiotari Beach består af sand blandet med småsten og småsten i vandkanten

Vandet på stranden bliver hurtigt dybt.

Den indendørs pool i spaen er ikke opvarmet og kan bruges af personer over 16 år.

De udendørs pools er ikke opvarmede og kan være forholdsvis kolde lige i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Ved de aktive bassiner er der ofte en meget livlig atmosfære, høj musik og nogle gange en del trængsel.

Vandrutsjebaner og børneklub
På Lindos Imperial er der to børnebassiner og seks vilde vandrutsjebaner – fire til store børn og voksne og to til mindre børn. Der er også et plaskebassin med mini vandrutsjebaner til de helt små.

Børnene kan også tilbringe dagene med leg, sjov og nye internationale venner i børneklubben for børn i alderen 4-12 år. Her skaber de gode ferieminder, mens forældrene kan slappe af nede ved den stille pool.

Underholdning for børn

Hos Lindos Imperial er der en masse aktiviteter og underholdning for børn. Hvis børnene bliver trætte af vandlege, er der en legeplads i området.

Men det bedste af det hele er børneklubbens minidiskotek, hvor børnene kan danse sammen og vise deres nye moves for glade forældre!

Dette er også tilgængeligt på børnenes Lindos Imperial:

Børneklubhus med plads til indendørs og udendørs leg Lille legeplads Lille spillehal med spil mod merpris

Hvad kan man lave hos Lindos Imperial?
Når du holder ferie på Lindos Imperial, har du alle forudsætninger for både en aktiv og en mere afslappende ferie. Tag en tur i hotellets souvenirbutik og køb en souvenir med hjem. Benyt lejligheden til at investere i en flot feriefrisure i hotellets frisørsalon. Er du i humør til opdagelse, har du omkring 60 kilometer til spændende Rhodos By.

Bo på Lindos Imperial – besøg Lindos By!

Lindos Imperial ligger kun 10 km. fra den antikke havneby Lindos, hvor du kan besøge søde små butikker, slentre rundt i de hyggelige gader og spise lokal mad. På en højdedrag ligger det historiske Lindos Akropolis, hvorfra der er en utrolig udsigt over byen og havet. Perfekt til en udflugt! Busser til Lindos by stopper lige uden for hotellets lobby.

Wifi

Der er gratis wifi over næsten hele hotelområdet. Hastigheden og kvaliteten varierer alt efter antallet af brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Et udvalg af aktiviteter på Lindos Imperial:

Tennis - oplyst bane og privatundervisning er mod ekstra omkostninger Boules, mini-fodbold, beachvolley, bordtennis, dart og meget mere! Billard mod merpris Vandaktiviteter i og omkring poolen

Et udvalg af underholdning på Lindos Imperial:

Aftenshows og underholdning i det store udendørs amfiteater 7D biograf mod merpris Levende musik i lobbybaren nogle af ugens aftener

Se mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen "For børn og unge".

Hotel spa med mange faciliteter
Er du til afslapning, kan du tage til Lindos Imperials spa-anlæg, hvor der blandt andet er indendørs pool, sauna, jacuzzi og dampbad, der frit kan benyttes. Her kan du også forkæle dig selv med forskellige behandlinger såsom massage eller manicure, disse mod merpris.

Fitness og træning på Lindos Imperial

Hos Lindos Imperial er der et mindre indendørs fitnesscenter, der har de fleste træningsmaskiner og vægte, du skal bruge for at holde dig i gang på ferien. De har også et lille udendørs fitnesscenter. Hotellet har en indendørs pool, og du kan også vælge at deltage i et af hotellets træningshold.

Et udvalg af træning på Lindos Imperial:

Yoga Aqua Pilates og Aqua Aerobics-klasser

Mod betaling

Behandlinger i hotellets spacenter


Generelt

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Lindos Imperial består af ni bygninger med i alt otte elevatorer. Hotelområdet er meget stort og relativt kuperet, og der kan forventes en del gang mellem hotelværelser og diverse faciliteter. Dette indebærer også, at afstanden til stranden kan variere afhængigt af hvor på området du bor – dette på trods af at hotelområdet ligger lige ved stranden.

Det er en forholdsvis lang transfertid på omkring 2 timer fra lufthavnen til Lindos Imperial. Bustransferen stopper ofte flere steder undervejs, hvilket giver forlænget transfertid. Vi anbefaler, at du bestiller en privat transfer for at ankomme hurtigere.

Rygning kan forekomme på fælles udendørsarealer.

Hastigheden og kvaliteten af wifi varierer afhængigt af hvor på hotellet du er.

Mad og drikke

Der er ofte stor aktivitet i hovedrestauranten – og i højsæsonen er der ofte trængsel.

Påklædningskoden i restauranterne er smart afslappet. Til mænd gælder lange bukser i ordentlig stil. Badetøj er ikke tilladt.

Bestil bord på temarestauranterne i god tid, gerne i begyndelsen af dit ophold. Bemærk venligst, at vejret kan påvirke åbningstiderne for temarestauranterne.

Hotellet kan rumme visse særlige diæter. Kontakt hotellets Guest Relations for at se, hvordan de kan hjælpe.

Pool og strand

Du skal være mindst 120 cm høj eller mindst 10 år for at køre på nogle af vandrutsjebanerne.

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

Den indendørs pool i spaen er ikke opvarmet og kan bruges af personer over 16 år.

Vandet på stranden bliver hurtigt dybt.

De udendørs pools er ikke opvarmede og kan være forholdsvis kolde lige i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Ved de aktive bassiner er der ofte en meget livlig atmosfære, høj musik og nogle gange en del trængsel.

Bæredygtighed og grønne initiativer
Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Lindos Imperial har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Der bruges magnetiske nøglekort til at alle værelser, som gør at elektriciteten og air condition afbrydes når gæsterne forlader værelset.

• Alle pærer er udskiftet med LED-pærer for at reducere elektricitet-forbruget.

• Shampoo, balsam og bodyshampoo på badeværelset er i dispensere, som kan fyldes igen og igen.

• Affaldet sorteres inden det sendes til genbrug og genanvendelse – herunder blandt andet glas, papir, pap, jern, aluminium, elektroniske produkter, fedt og brugt stegeolie.

• Overalt på hotellet er der opsat affaldsspande, hvor gæsterne også er med til at affaldssorterer, når de skal af med deres affald.

• Der bliver brugt minimalt vandforbrug til at vande, og dette sker altid om aftenen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider