Lindos Imperial Resort & Spa

Kiotari, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 57.3 km (1 hour 0 mins)

Hotelinformation

Lindos Imperial Resort & Spa ligger i den luksuriøse landsby Kiotari nær Lindos. Hotellet ligger direkte ved havet og stranden og strækker sig op til de grønne bakker. Hotellet har flere forskellige poolområder, som passer til hele familien. Det største poolområde ligger midt i hotelområdet, og der er også masser af aktiviteter hele dagen. Hotellet tilbyder alt inklusive og der er forskellige restauranter og barer at vælge imellem.

Lindos Imperial Resort & Spa har aktiviteter, der passer til alle. Alt fra spa og træning til vandrutsjebaner og børneklubber. Ud over mange vandaktiviteter på stranden tilbyder hotellet tennisbaner, bocciabaner, volleyballbaner, mini-fodboldbane og indendørs swimmingpool. Om aftenen er der ofte shows, og for dem der ønsker, er der chance for dans. For børnene er der både børneklubber og minidisco.

Stort vandland med 4 store rutsjebaner for børn og voksne over 10 år, samt to for mindre børn. Hotellet tilbyder forskellige typer ophold fra almindelige dobbeltværelser til luksus-suiter med egen privat pool. Hotellet samarbejder med golfklubber og hjælper gerne med at arrangere lektioner eller tider på baner.

Hotellet har masser af liggestole ved poolerne og nede på stranden. Solsenge og parasoller er gratis for hotellets gæster. Poolhåndklæde kan lånes mod et depositum.

Du bor således

Aircondition, pengeskab, TV, minibar, hårtørrer, bad/bruser og toilet.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, indendørspool-/udendørspool, fitness-center, sauna (mod betaling), spa (mod betaling), tennis, bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi, parkering, Legeplads.

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, gratis. Barnestol gratis.

Andet

Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

3 etager, elevator.

Ankomst

Valgfri ankomstdag og min. 7 nætter i perioden 1/7-8/9, min. 5 nætter i perioderne 20/5-30/6 og 9/9-13/10, resten af tiden min. 3 nætter. Indcheckningstid: 14:00 - 18:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider