Kaya Side

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Corendon
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 0 m

Hotelinformation

Kaya Side er et af de første 5-stjernede hoteller i Tyrkiet, renoveret i 2018, og er kendetegnet ved sin unikke beliggenhed, hvor mødet mellem Titreyen-søen, havet og skoven skaber en vidunderlig smuk udsigt. Hotellet ligger lige ned til egen privat strand, så du nemt og hurtigt kan mærke sand mellem tæerne og bade i det azurblå vand. Vandhyggen sker også ved hotellets dejlige 3 pools, hvor du finder sjove vandrutsjebaner og et vandtårn til familiens mindste.

Værelserne er lyse og stilfuldt indrettede, og fungerer som en rolig base for jeres ferie. I superiorværelserne er der endda plads til 5 personer, så der er god plads til hele familien. I Kaya Sides buffetrestaurant og barer kan I nyde godt af Ultra All Inclusive-konceptet, hvor alle måltider, drikkevarer og snacks er inkluderet. Har I lyst til at prøve noget andet, så har hotellet også 3 a la carte-restauranter, hvor I også kan spise én gang gratis på jeres ophold.

Udover masser af sol, vandleg og hav, så er der også rigeligt med aktiviteter for hele familien på Kaya Side. Rør kroppen i fitness, udfordr hinanden i bordtennis eller nyd en afslappende massage og en tur i tyrkisk bad. 6 dage om ugen er der underholdning og livemusik. Vi anbefaler Kaya Side til især børnefamilier, der ønsker en skøn ferie i rolige omgivelser, hvor der er masser at give sig til.

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider