Premier Inn Berlin City Centre Hotel

Berlin, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

 • Bar
 • Air condition
 • Lufthavn Berlin Brandenburg (BER): 27.3 km (28 mins)
 • Health & Fitness Centre (On-Site)
 • Lift / Elevator
 • Restaurant(s)
 • WLAN
 • Parking
 • Air Conditioning
 • Bar
 • distance_city: 500

Hotelinformation

Hotellet har elevator og har 158 værelser. Det venlige personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne inkluderer en garderobe, bagageopbevaring, pengeskab og drikkevaremaskine. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. En række butikker, herunder et supermarked, er gode til at shoppe eller bare surfe på. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Parkeringsfaciliteter til rådighed for gæsterne omfatter en garage og en parkeringsplads. Yderligere tjenester omfatter oversættelsesservice og tøjvask. En cykeludlejning tilbyder alt det nødvendige udstyr til at udforske det omkringliggende område. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Ekstra senge kan anmodes om. En værdiboks giver sikker opbevaring af gæsternes personlige ejendele. Gæsterne vil også finde en te/kaffe-station inkluderet blandt standardfunktionerne. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Andre funktioner omfatter en telefon, et tv, en radio, en stikadapter og WiFi. Der medfølger hjemmesko. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Det gode vejr kan nydes på terrassen. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike og et fitnesscenter.

Spisefaciliteterne omfatter en restaurant, et morgenmadslokale og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. Personalet er også glade for at tilbyde glutenfri måltider. Hotellet tilbyder også snacks.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider