Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz

Berlin, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Berlin Brandenburg (BER): 28.5 km (36 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Alexanderplatz ligger på mødestedet for Berlins mest trendy bydele Prenzlauer Berg, Mitte og Friedrichshain, og er i sig selv et højdepunkt for alle arkitekturentusiaster. Området er fyldt med butikker, restauranter, barer og klubber. Hotellet, kun få minutters gang fra Alexanderplatz, er en ideel base, hvorfra man kan udforske nattelivet, mens den rolige beliggenhed ved Friedrichshain Park giver et roligt tilflugtssted fra byens stress og jag. Tegel lufthavn ligger ca. 12 km fra hotellet, mens Schoenefeld lufthavn ligger ca. 27 km væk.

346 ikke-ryger værelser, herunder 10 juniorsuiter og 3 suiter, er beliggende på 6 etager og kan nås med elevator. Det flersprogede personale i receptionen hjælper gerne gæsterne i receptionen døgnet rundt. Ind- og udtjekning er tilgængelig 24 timer i døgnet. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling. Trådløs internetadgang (mod betaling) giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen (mod betaling) eller på parkeringspladsen (mod betaling). Yderligere tjenester omfatter roomservice (mod betaling), vaskeservice og et møntvaskeri. Cykelopbevaring er tilgængelig for gæsterne. Der er også cykeludlejning. Der er gratis aviser til rådighed.

Værelserne på hotellet har aircondition og individuelt justerbar varme. Gæsterne er sikre på at få en god nats søvn i dobbeltsengen. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et køleskab, et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Hertil kommer telefon, fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, radio og WiFi. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Nogle af de kørestolsvenlige værelser har et kørestolsvenligt badeværelse. Hotellet har familieværelser og rygerværelser.

Komfortable liggestole er tilgængelige på terrassen. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike, et fitnesscenter, callisthenics, aerobic, en spa, en sauna og et dampbad.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en spisestue, et morgenmadslokale og en bar. Gæsterne kan nyde de kulinariske lækkerier i den røgfri, klimatiserede restaurant med høje stole til børn. Bed and breakfast tilbydes som cateringmulighed.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider