Lara Barut Collection

Lara, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 3 km
  • Lufthavn Antalya (AYT): 12.7 km (18 mins)
  • Internet
  • Distance Beach: 0mAntalya12kmLara3km

Hotelinformation

Vær opmærksom på, at vi ikke har guider i Antalya. Vores guider i Side og Alanya kan kontaktes pr. telefon. 

Lara Barut Collection er et 5-stjernet luksushotel beliggende lige ud til Larastranden i Antalya. Her er faciliteter og aktiviteter for alle aldre, og hotellet er perfekt for familier, par og venner som vil bo i luksuriøse omgivelser.

Hotellet tilbyder bl.a. en pool for alle vandhunde med vandrutsjebaner, en semi-olympisk pool og en børnepool. Foretrækker du Middelhavets bølger har du direkte adgang til hotellets private strand, hvor solsenge og parasoller naturligvis er gratis for hotellets gæster. Her er endda et separat område kun for voksne.

På hotellet finder du også et dejligt SPA-center med alle de faciliteter der skal til for at forkæle dig selv. Her er bl.a. blandt andet tyrkisk bad, sauna og massage (alle behandlinger mod betaling). Ønsker du at være aktiv under ferien kan du bl.a. træne i fitnessrummet, danse zumba, spille tennis og svømme i den indendørs saltvandspool. Alle børn i alderen 4-12 år har mulighed for at deltage i sjove aktiviteter i den internationale miniklub (her tales ikke skandinavisk) eller have det sjovt på legepladsen. I højsæsonen har hotellet også en ”Teenager’s Club” for de større børn i alderen 13-16 år (her tales ikke skandinavisk).

Når mørket falder på er der underholdning med både shows og musik, og natten kan afsluttes i hotellets natklub. Foretrækker du en rolig aften kan du se film i bio-salonen.

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider