Lara Barut Collection

Lara, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 12 km

Hotelinformation

På Lara Barut Collection finder du de perfekte rammer om en fantastisk ferie for hele familien. Hotellet ligger direkte ud til stranden på den solrige tyrkiske sydkyst, og her kan du nyde dagen med afslapning i solen, afkølende svømmeture og sjove vandsportsaktiviteter (mod betaling). Er du mere til pool end sand mellem tæerne, så har Lara Barut Collection flere dejlige pools at vælge i mellem, og familiens vandhunde vil uden tvivl elske hotellets vandland med masser af sjove vandrutsjebaner.

I hotellets store have har du både mulighed for at slappe af i skyggen eller deltage i nogle af de mange sjove aktiviteter, som finder sted rundt omkring. Her er bl.a. børneklub, bueskydning, yoga og minigolf, og vil du være aktiv i løbet af ferien, kan du fx spille tennis, fodbold eller squash.

Hotellets Ultra All Inclusive-program giver dig mulighed for at nyde ferien med en afslapning og forkælelse. Alle måltider, drikkevarer, is og snacks er allerede betalt hjemmefra og i den store buffetrestaurant, de 6 barer og 8 a la carte-restauranter finder du alverdens lækkerier.

Hotellets værelser kan rumme op til 5 personer, og du har både mulighed for at vælge et værelse med udsigt over havet og med spabad på balkonen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider