H10 Berlin Ku'damm

Berlin, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Afstands center: 7 km
  • Lufthavn Berlin Brandenburg (BER): 27.8 km (27 mins)

Hotelinformation

Dette city- og business-hotel har en central beliggenhed, kun få skridt fra den berømte Kurfürstendamm, som er den vigtigste forretningsgade i Vestberlin og inden for gå afstand af Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. Endvidere vil gæsterne finde et udvalg af forretninger, restauranter, barer og et natteliv inden for 2 minutters gang af lejligheds-hotellet, ligesom der ligger et busstoppested blot 50 m væk. Herudover er der ca. 500 m til banegård og metrostation Zoologischer Garten fra det historiske hotel og ca. 12 minutters gang til det berømte stormagasin KaDeWe. Ydermere ligger Potsdamer Platz ca. 12 minutter væk med offentlige transportmidler og Brandenburger Tor ca. 25 minutter væk.

Bygningen fastholder en historisk facade i byen skabt af de kendte tyske arkitekter Kleihues + Kleihues og den berømte andalusiske designer Pedro Peña, som har været ansvarlig for hotellets indre. Det historiske hotel blev renoveret i 2011. Det tilbyder gæsterne i alt 199 værelser og byder dem velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og elevator. Gæsterne vil finde en bar og en restaurant på stedet, og der er også en parkeringsgarage til gæster i bil. Desuden er der også konferenceindretninger, trådløse internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

De rummelige værelser tilbyder gratis trådløs internetadgang, et skrivebord med lampe, et fladskærmsfjernsyn med internationale kanaler, regulerbare klimaanlæg og radiatorer, minibar, radio og safeboks såvel som en mediestikboks med USB- og AV-porte. Hvert værelse rummer ydermere telefon, eget veludstyret badeværelse med brusebad og hårtørrer samt dobbelt- eller kingsize seng.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider