Mercure Gdansk Posejdon

Sopot, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Gdansk (GDN): 15.7 km (26 mins)

Hotelinformation

Det hyggelige middelklassehotel ligger lige ud til den hyggelige havnepromenade ved Sopot ved bygrænsen mellem Jelitkowo og Sopot. Der er ca. 2 km til den nærmeste banegård i Sopot. Desuden er der ca. 100 m til stranden. Der afgår offentlige transportmidler lige foran døren. Der er tilmed kun ca. 2 km til diverse forretninger og butikker, mens der er 500 m til forskellige barer og pubber samt 200 m til et diskotek.iddelklassehotellet råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 146 dobbeltværelser og 2 suiter. Hotellet råder endvidere over en 2.500 m² stor have. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator og kiosk. Hertil kommer en bar, en cocktailbar, et spillerum og en à la carte restaurant med et fortræffeligt polsk køkken samt smagfulde fiskespecialiteter. Naturligvis er der også et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets overvågede parkeringsplads (mod betaling). Hotellet har tilmed en cykelkælder. Prikken over i'et er roomservice.

De moderne indrettede værelser råder over eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, køleskab, væg-til-væg tæpper og centralvarme.

Gæsterne kan slappe af eller dyrke vandaerobic i den indendørs swimmingpool, ligesom der er en sauna, et solarium og et dampbad. Desuden er der også mulighed for at få massage. Herudover kan man spille bordtennis og billard/snooker samt dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet og leje cykler/mountainbikes.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider