Rixos Downtown Antalya

Antalya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 300 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Antalya (AYT): 21.7 km (25 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger kun få minutters gang fra Konyaaltistranden. Man kommer direkte til grusstranden ved at gå over en gangbro. I de umiddelbare omgivelser har man mulighed for at købe ind, ligesom der også ligger et stoppested. På 10 minutters kørsel i bil kommer man til bymidten, hvor der er et større udvalg af restauranter, barer og diskoteker. Inden for samme afstand ligger Yilvli Minareli Complex. Lufthavnen i Antalya ligger ca. 20 km fra hotellet.

Luksushotellet er opført på et højt punkt, hvorfra man kan nyde den fremragende udsigt ud over middelhavets tyrkiske farvand, bjergkæden Taurus og den berømte Konyaaltistrand. Hotellet har i alt 320 værelser. Klubarealet byder sine gæster velkommen i en elegant foyer med døgnåben reception, safebokse, vekselbørs, garderobe samt elevatorer. I en bar eller en i restaurant med børnestole og ikke-rygerområde kan gæsterne indtage lækre måltider og forfriskende drikke. For forretningsfolk er der desuden mulighed for at benytte de veludstyrede konferencerum. Herudover er der forskellige forretninger, en kiosk, en frisørsalon, et spiserum og en offentlig tilgængelig internetterminal med WLAN. Desuden kan man slappe af i haven eller i caféen. Der tilbydes endvidere roomservice og vaskeservice, en vaskemulighed (mod betaling) samt hjælp i tilfælde af sygdom (læge tre gange om ugen). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med badekar, brusekabine og hårtørrer. Værelserne har endvidere telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Til værelsets standard hører også en kingsize-seng, gulvtæppe og safeboks. Dertil kommer en minibar og en altan. Klimaanlæg og radiatorer er centralt styret.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider